Toroczkai László és követői, hogy akarják megoldani az álltaluk problémának tartott szegénységi bűnözés kérdését, ilyen környezetben?
Csak nekem az olyan fura, hogy egyrészt, ott szidják a kissebséget, ahol tudják és felnagyitanak egy régóta létező problémát, ami ráadásul szerintem nem bőrszinfüggő, hanem a népesség szegényebb rétegeit érinti, mert, tudom, hogy van olyan fajtatiszta magyar is, aki ugyanúgy él, mint a kissebbség, csak közben meg a rendszer valódiságának problémáira, szó szerint, nincs megoldásuk.
A béremelés a jelenlegi környezetben nem lesz, sem megoldás, sem lehetőség.
#3: egyetértek. Sem a fidesz, sem a mihasznák nem csinálna érdemben ezzel sem semmit.
Toroczkaiék, ahogy mondod, felnagyítanak problémákat aztán ott hagyják függőben, érdemi megoldás nélkül.
A béremelés meg felvételi pontszám levitele nem megoldás. Sőt, a pontszám csökkentés még tán többet is ártana, mint amennyit használ.
Alapvető problémák vannak minden területen, tulajdonképp csak a dolgozói réteg kitartása tartja életben a magyar gazdaságot és minden állami szektort. De szépen lassan összeroskadunk a nyomás alatt, mert pont nem azok kapnak kedvezményeket akik a hátukon viszik az országot.
A probléma így sajnos nagyon mélyen gyökerezik, sőt egy esetleges kormányváltás és "szakértői" kormány vezetésével is több év, mire ezt a 15-20 éves rombolást egyáltalán 0 közelébe lehet hozni (bizonyos területeken pedig visszafordíthatatlanok a rombolás hatásai).
Hát, nem a bűnözők tomporának nyalásával, meg "megélhetési bűnözés" címszóval tutujgatni őket, mint a felhomályosult libtardok csinálták.
Milyen jól be is vált, ugye? 🤔🫢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!