Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon ahhoz, hogy...

Magyarországon ahhoz, hogy lakást vegyél az az egyetlen út, amit Voger Evelin csinált?

Figyelt kérdés

Mind ilyen havi 200 meg 300 ezres munkák vannak a piacon, arra elég, hogy hajléktalan legyél.

Az az egyetlen módja, ha valami befolyásos politikust zsarolsz és lopsz?

nov. 14. 13:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem feltétlen, lehetsz még mellé Tóth Gabi, vagy akár Andy is, aki a pillangókat szereti, meg a zebrákat.
nov. 14. 13:23
 2/18 éáé ***** válasza:
0%
3 milliótól felfelé kezdődik egy ingatlan Magyarországon....
nov. 14. 13:23
 3/18 A kérdező kommentje:

Ja, 3 milla is elég. Csak rulettre fel

Kell tenni 4x, azt ott a pénz

nov. 14. 13:25
 4/18 anonim ***** válasza:
34%

Hitelkepes fizetes kell. V szuloi tanogatas/öröklés.

Illetve ki lehet meg menni kulfoldre sporolni.

Ja es parban egyszerubb mint egyedul nyilvan.

nov. 14. 13:28
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
Nem, én totál másképp csináltam...10-15 évig becsületesen dolgoztam érte, aztán még pár év és kifizettem a hitelt.
nov. 14. 13:40
 6/18 Dongaben ***** válasza:
14%
Az agyon-istenített USA-ban a legtöbb embernek nincs saját lakása, csak bérel, mert nem tud mgfizetni egy sajátot... Magyarországon legalább van állami támogatás erre. A 25 éven aluliak adómentessége is jó dolog szerintem. Én a '90-es évek közepén építkeztem, amikor semmiféle támogatás, vagy kedvezményes hitel nem volt. :( Így, igen. Csinálhatod, amit én is: Dolgozol 2 állásban, és mellette még tanulsz is, hogy jobban fizető állásba mehess.
nov. 14. 13:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Magyarországon máshogy nem lehet sajnos. Egyebkent en Csehorszagban dolgozom ami meg csak nem is nyugat, de ott is netto 500-600 ezres fizetesek vannak. Nálunk meg egy diplomás keres 400 ezret max.
nov. 14. 13:47
 8/18 A kérdező kommentje:

Ja, 10-15 évvel ezelőtt amennyi effort kellett egy lakáshoz, most abból veszel egy 25m2-es pincelakást, ami penészedik és ázik, az Orczy-n.

nov. 14. 13:48
 9/18 anonim ***** válasza:
8# hát ja, csak egy kis dolgot felejtesz el, akkor kerestem nettó 200 ezret, most meg 700 ezret...🤔
nov. 14. 14:10
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

"Az az egyetlen módja, ha valami befolyásos politikust zsarolsz és lopsz?"

Nem feltétlenül. Szexelhetsz is velük.

nov. 14. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!