Mit szóltok hozzá, hogy kiderült Magyar Péter vasárnapi hangfelvételéről, hogy összevágott, manipulált?
Egy kb. 100 perces anyagból lettek összevágva a részek, itt le is van írva, hogy mi honnan és a teljes anyag is itt elérhető:
Nem érdekel ez engem főleg hogy a mandíner ír róla.
A fidesz mocskolódás mindent és mindenkit elér.
Ezért én MP-re szavazok 2026-ban.
Vogel Evelin felvette saját magát?? Ha ez igy van akkor előre tudta, mit fog majd mondani...nyilván ilyen Magyar Péter lejáratos mondatokat mond.
Én már elveszttem ebbe a sok hangfelvételbe :D
Szóval most ezzel el is ismerték, hogy Evelin valóban elmondta azt és zsarolta a pártot 30 millióra. Akkor mi a kérdés? Azt eddig is tudtuk, hogy egy részlet lett abból a beszélgetésből közzétéve, nem csupán 3 percig tartott az egész.
Mondjuk nekem azért mégis lenne. Ha valakinek van annyi lelki ereje, hogy végighallgatja a majd 2 órás hanganyagot, mondja már el, hogy mire fel követelte egyáltalán ezt az összeget?
A lényegen semmit nem változtat, hogy mit mondott még ez a pénzéhes bűnöző szuka.
Egyébként ha ő is felvette a beszélgetést, akkor nyilván óvatos volt és úgy beszélt, hogy az a későbbiekben még hasznos legyen számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!