Vogel Evelin egyáltalán mit csinált a Tisza pártban? Mit dolgozik, mi a szakmája?
Nem világos ebben a történetben, hogy mire fel követelte a milliókat. Miért nem volt neki elég a havi 500 ezer, amit kapott?
Rákeresve nem találtam érdemi infót, hogy milyen pozícióban vett részt a pártépítésben. Még a párt Discord oldalán sincs semmi hozzá köthető dolog, egy szimpla komment se.
Kapcsolati tőkét szerezte, amit ugyan Evelin állított, de abszolút hihető és logikus, hogy Magyar Péternek ilyen a Fideszen kívül nem igazán lehetett. Ehhez kell "szponzor", kell kapcsolati tőke, kell valaki, akinél van lóvé, aki finanszírozza a rendezvényeket, de akár egy Temu-s hangszóróból szóló országjárást is. Finanszírozni kell a védelmet is (testőrség) stb. stb. Továbbá elmondása alapján irodai munkát, szervezést végzett. Hogy mindezt miért, valóban aranyásó és várt ettől valamit, hogy mittudomén ebből a pártból lesz valami és lesz lóvé, azt nem lehet tudni, viszont ránézésre eleve nem egy mélyszegénységből jövő lány, én megkockáztatom, hogy ott a 30 millió bagatell összeg. Az is lehet, hogy tényleg lelkesedésből tette, de szerintem ez totál lényegtelen.
Az, hogy 30 milliót követelt az kamu. Kiderült, hogy a felvétel hamis, épp úgy hamis, mint Vogel felvétele Magyarról, mindkettőt megvágták.
Aludtál? Jó reggelt.
A két felvétel között annyi a különbség, hogy Vogel nem követelt 30 millió forintot, úgy lett megvágva, hogy ezt így lehessen érteni, a "büdös hangfelvételen" viszont Magyar azt mondta pontosan, amit mondott, csak arra Vogel nem azt reagálta, amit hallhatunk. Na de hogy mit, azt a jó ég tudja. Röviden nincs szó semmiféle AI-ról a történetben (nem deepvoice-al készült valamiféle űrprogram keretében), hanem egy szimpla, csóró audio editorral.
Aztán most már ha lehet, hagyjuk abba ezt, mert a f.szom kivan ebből, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozunk, erre ott van a Telenovella c. magazin. Azon gondolkodjon mindenki, hogy miről van elvéve a figyelmünk, mert ilyenkor többnyire az a szitu.
Én végig hallgattam a 2 órás felvételt. Az nem volt vágva. Ott tényleg 30 milliót szeretett volna Evelin. Henrik havi 500 ezret ajánlott neki, mint fizetés. Ezt a csaj keveselte.
A felvételből kiderült még:
- Evelin valóban részt vett a párt építésben. MP kiadta neki feladatnak, hogy szerezzen embereket. Páran Vogel miatt kerültek a párthoz.
- Péternek 90 milliója van részvényekben. Ebből akarta kifizetni a 30 misit, de aztán még se ment bele.
- Henrik szerint a pártnál nem volt "fekete pénz", nem tudták volna a 30 milliót kifizetni. Nem volt nagy összegű adományozójuk se.
- Péter nagyképű és bunkó volt a csajjal. Nem nagyon engedte, hogy a részletekbe is belefolyjon. A vidéki kampányokra se akarta vinni. Már a végén kockázati tényezőt látott benne (jogosan).
- Többször szakítottak, de aztán megint összemelegedtek.
- Péter egyáltalán nem tervezte ezt a pártot. Csak sodródott az árral. Halogatós, mindent az utolsó pillanatra hagy. Evelin noszogatta, hogy ideje lenne a pártépítéssel is foglalkozni, de "jó jó,majd" volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!