Karácsonyi ajándék lehet kínos?
Fiatal házaspár a szomszédom. Van két kislányok. Az egyiktől kétszer is kaptam egy rajzott. Most is, és Ezt neked szántam, boldog karácsonyt kívánok. Gondoltam veszek egy rajztömböt és színes ceruzákat.
Mostanában mindenhol mindenki pedofilt sejt, amit persze részben meg is értek. De vannak, akik erős túlzásba esnek. Spontán kialakult egy ajándékozás a szülők és köztem (egy bolti bejgli+egy üveg bor szinten). A viszonyunk elég jó. Kedvesek, segítőkészek. De a 60 év korkülönbség miatt nem szeretném, ha furán viszonyulnának hozzám.
Magam is így gondoltam. Remélem nem fertőződtek meg a sok marhasággal!
Manapság, ha egy tanár megsimogatja a gyerek fejét (nem mást), akkor pedo, ha rácsap a kezére, akkor bántalmazó. De ezt hallottam már szülőkre is.
Nem csak úgy idegen kislányoknak veszel dolgokat :)
Ő csak a szomszéd kislány aki rajzolt neked, és te ezt a hobbiját és kedves gesztusát támogatod egy aranyos kis ajándékkal. Semmi gond nincs ezzel szerintem:)
Nekünk volt egy idősebb házaspár szomszédunk. Unokájuk nem volt, gyerekeik messze éltek. Emlékszem ha nyáron láttak az udvaron adtak egy jégkrémet, ha volt süti kaptam belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!