Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ajándék lehet kínos?

Karácsonyi ajándék lehet kínos?

Figyelt kérdés

Fiatal házaspár a szomszédom. Van két kislányok. Az egyiktől kétszer is kaptam egy rajzott. Most is, és Ezt neked szántam, boldog karácsonyt kívánok. Gondoltam veszek egy rajztömböt és színes ceruzákat.

Mostanában mindenhol mindenki pedofilt sejt, amit persze részben meg is értek. De vannak, akik erős túlzásba esnek. Spontán kialakult egy ajándékozás a szülők és köztem (egy bolti bejgli+egy üveg bor szinten). A viszonyunk elég jó. Kedvesek, segítőkészek. De a 60 év korkülönbség miatt nem szeretném, ha furán viszonyulnának hozzám.

tegnap 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Vedd meg. Ha ismét megajándékoz, add oda neki.
tegnap 15:58
 2/9 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele gond.
tegnap 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A rajztömb meg a ceruzák semmiképpen nem lehetnem pedofiliára utaló jelek, egyszerüen csak aranyos ötlet.
tegnap 16:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Magam is így gondoltam. Remélem nem fertőződtek meg a sok marhasággal!

Manapság, ha egy tanár megsimogatja a gyerek fejét (nem mást), akkor pedo, ha rácsap a kezére, akkor bántalmazó. De ezt hallottam már szülőkre is.

tegnap 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szülőkkel is ilyen ajándékozós viszonyban vagytok, és tudnak arról is hogy szoktál néha rajzokat kapni a lányaiktól, akkor szerintem teljesen normális dolog egy ilyen figyelmesség. Plusz még jó ötlet is maga a színes ceruzák és a rajztömb.
tegnap 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak úgy idegen kislányoknak veszel dolgokat :)

Ő csak a szomszéd kislány aki rajzolt neked, és te ezt a hobbiját és kedves gesztusát támogatod egy aranyos kis ajándékkal. Semmi gond nincs ezzel szerintem:)

Nekünk volt egy idősebb házaspár szomszédunk. Unokájuk nem volt, gyerekeik messze éltek. Emlékszem ha nyáron láttak az udvaron adtak egy jégkrémet, ha volt süti kaptam belőle :)

tegnap 16:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos, soha nem voltam nős, nincs gyermekem. Meghatódtam a kedvességén, de tudom a helyén kezelni. Nincs senkim sajnos, egyedül élek.
tegnap 16:46
 8/9 anonim válasza:
100%
Ismeritek egymást, így nem lesz ebből probléma. Ajándékozz nyugodtan.
tegnap 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan add oda! Az en kislanyaim (4,7) is rajonganak a szomszed bacsiert (70+). O is szokott nekik csokit, jégkrémet adni, soha semmi rossz dolog nem merült fel bennem.
tegnap 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!