Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz az édesanyjának...

Borka8 kérdése:

Ki mit vesz az édesanyjának karácsonyra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom mit vegyek anyukámnak (40) karácsonyra. Tavaly tepsi készletet vettem neki, mert szeret sütni, de idénre már kifogytam minden ötletből. Ki mit vesz az anyukájának?

dec. 11. 21:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Hány éves vagy? Fiatal anyud van. Én könyvet meg parfümöt fogok
dec. 11. 21:14
 2/20 anonim válasza:
31%

Ha jelen lenne se adnek annak a nonek semmit, viszont ajandekozni imadok, szoval...

Mindamellett, hogy az anyukad, onallo ember is, sajat szeretett temakorokkel. A ferfiaknal ugy latom, hogy nemigen teszik oket oszinten boldogga, de a kolleginak (nyugdijas koruak, kamaszok, fiatal es kozepkoru csaladanyak) imadjak a fenykepes ajandektargyakat.

Ha tudod, miket szeret, mondjuk teszem azt Michael Jacksont, a Tronok harcat es a The Walking Dead-et, renegeteg kep van mindegyikrol, rengeteg targyi lehetoseggel. Egy MJ bogre, egy TWD-es 2025-os falinaptar, Tronok harca hogomb, parna, femdoboz, kulcstarto... Tenyleg kismillio holmit lehet sajat fenykeppel keszittetni. En ilyenben gondolkodnek.

dec. 11. 22:44
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Parfümöt és színházjegyet kap anyukám.
dec. 11. 23:24
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Pulcsikat és könyvet veszek neki.
dec. 12. 00:36
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Különleges ízesítésű kávékat
dec. 12. 06:30
 6/20 anonim ***** válasza:
69%
Semmit
dec. 12. 07:35
 7/20 anonim ***** válasza:
67%

Én anyuka vagyok és a legjobban a kényeztető ajándékokat szeretem. Kozmetikusnál, masszőrnél, wellnessben utalvány, esetleg utazással egybekötve.

De pl. sokkal jobban örülök egy ruházati utalványnak, mintha vesznek valamit, ami általában vagy nem tetszik, vagy nem áll jól, vagy már van olyan, jó esetben más színben, stb.

Ugyan ez a könyveknél, inkább vegyen utalványt, mint olyat, amit nem szeretnék (kaptam már karácsonyra 2 egyforma könyvet úgy, hogy már eleve megvettem én is, tehát 3 volt).

Aztán még örülnék olyan édességeknek, ami különleges (nem a nyomorult dubai csokira gondolok, remélem azt nem kapok), igazi ínyencség, amiről tudja a családom, hogy szeretem.

Általánosságban amúgy az anyukák bárminek is örülnek, mert azt a gyerek adja.

dec. 12. 10:45
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Semmit. Minden szar neki.

Pl kapott air fryert. Túl kicsi volt. Visszaküldtem, vettem nagyobbat, 10 litereset. Az is kicsi (egymagának). Kapott helyette mini sütőt. Az csúnya.

Kapott parfümöt - régen jobb illata volt.

Arcápoló - neki a piacos neve nincs sokkal jobb.

Ruha? Tárolja vagy 5 évet, mire felvenné rég kihízta.

Fürdőzés? Hát jól van, hétköznapokban is el tud menni amúgy, nem egy extra ajándék...

dec. 12. 12:01
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Konyhai naptárt, minden évben azt szoktam.
dec. 12. 12:01
 10/20 anonim ***** válasza:
71%

Szinházjegyet. Legalább én is jól járok 😉 közös program, szórakozás. Nem kellenek felesleges porfogók, az élmények jobbak (szerintem).

Vagy kirakót. Tavaly/idén télen nagyon rászokott, nekem volt egy régi, aztán vett magának kisebbeket. Most egy nagyobbat, több darabost néztem ki neki, aztán be lesz keretezve 😍

dec. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!