Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz az édesanyjának...

Borka8 kérdése:

Ki mit vesz az édesanyjának karácsonyra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom mit vegyek anyukámnak (40) karácsonyra. Tavaly tepsi készletet vettem neki, mert szeret sütni, de idénre már kifogytam minden ötletből. Ki mit vesz az anyukájának?

tegnap 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves vagy? Fiatal anyud van. Én könyvet meg parfümöt fogok
tegnap 21:14
 2/4 anonim válasza:
55%

Ha jelen lenne se adnek annak a nonek semmit, viszont ajandekozni imadok, szoval...

Mindamellett, hogy az anyukad, onallo ember is, sajat szeretett temakorokkel. A ferfiaknal ugy latom, hogy nemigen teszik oket oszinten boldogga, de a kolleginak (nyugdijas koruak, kamaszok, fiatal es kozepkoru csaladanyak) imadjak a fenykepes ajandektargyakat.

Ha tudod, miket szeret, mondjuk teszem azt Michael Jacksont, a Tronok harcat es a The Walking Dead-et, renegeteg kep van mindegyikrol, rengeteg targyi lehetoseggel. Egy MJ bogre, egy TWD-es 2025-os falinaptar, Tronok harca hogomb, parna, femdoboz, kulcstarto... Tenyleg kismillio holmit lehet sajat fenykeppel keszittetni. En ilyenben gondolkodnek.

tegnap 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Parfümöt és színházjegyet kap anyukám.
tegnap 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Pulcsikat és könyvet veszek neki.
ma 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!