Ha egy gyerek édesanyja meghalt, vagy az anya köztudottan bántalmazta, akkor is szerepelnie kell az anyák napi műsoron?
Figyelt kérdés
Hála istennek én egyik sem vagyok, csak felmerült bennem a kérdés. Nekünk még régen általánosban egy komplett anyák napi műsort kellett előadni, sokszor tanórákról is el voltunk kérve, hogy próbálni tudjunk. Szóval nem igazán lehetett olyat, hogy x gyerek nem vesz részt rajta, mert egész osztályos program volt. Viszont azt mégsem várhatják el, hogy egy a kérdésben szereplő gyerek előadjon egy ilyen műsort. Szóval az ilyen helyzettel mit kezdenek a tanárok? Az a gyerek külön üldögél valahol, amíg a többiek próbálnak?2023. máj. 4. 12:14
1/9 anonim válasza:
Senkinek sem kötelező részt vennie az anyák napi ünnepségen.
2/9 anonim válasza:
Általánosban egy osztálytársam édesanyja elhunyt és a nagymamája nevelte fel, az anyák napi műsoron ő a nagymamájának mondta a verset.
3/9 anonim válasza:
Nálam többször volt, hogy a munkarend miatt apám ült be a műsorra. hetedikben egyik o.társ anyja tragikusan elhunyt, onnantól egy éven át különleges elbánásbna részesítette a tanári kar. Nem emlékszem, akkor volt-e még ilyen műsor, de szerintem megoldható, hogy megkérdezik a diákot.
Igen, valakinek a nagyija (is) beült a műsorra.
4/9 anonim válasza:
Ismerősöm felesége is fiatalon meghalt, a gyerekek anyák napi ünnepségein onnan kezdve a 2 nagymama vett részt.
5/9 anonim válasza:
az anyák napján amúgy sem csak az anyukákat szokták köszönteni, hanem a nagymamákat, dédmamákat is - már akinek még van, ugye.
6/9 anonim válasza:
Nagymamája csak van, jó esetben kettő is. De láttam már apukát is a műsoron, volt olyan gyerek, aki alig tartotta a kapcsolatot az anyjával, teljesen az apja nevelte.
7/9 anonim válasza:
Egyik általános iskolai osztálytársam anyukája is elhunyt (öngyilkos lett úgy tudom). Az apukája jött mindig az anyák napi ünnepségre.
9/9 anonim válasza:
Nem kell. Semmilyen ünnepségen sem kötelező megjelenni. Csak nyissa ki a száját, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!