Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit vesz az édesanyjának...

Borka8 kérdése:

Ki mit vesz az édesanyjának karácsonyra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom mit vegyek anyukámnak (40) karácsonyra. Tavaly tepsi készletet vettem neki, mert szeret sütni, de idénre már kifogytam minden ötletből. Ki mit vesz az anyukájának?

dec. 11. 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
7) figyu, ez változo. Anyukam is mindig nagy vonalakban elmondja ezeket de honnan tudjam h neki melyik lenne jo es ezt altalabn o se tudja. Most mar tobbedik eve ugyanazt a parfumot veszem mert az fogyo termek es orul neki. Meg valami idegen nyelvu konyvet, olyat biztosan nem vesz neki senki. Ezen kivul pedig valami karacsonyfa diszt meg az operaba vettem neki egy jegyet a Bohem eletre
dec. 12. 13:29
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Még mindig nem tudom, lehetetlen neki ajándékozni sajnos, semmit nem szeret. :(
dec. 12. 16:13
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Én semmit, mert megsértődik hogy költök rá, és már unom.
dec. 13. 15:16
 14/20 Csingilingg88 válasza:
100%
Könyvutalványt, azt nagyon szereti.☺️
dec. 13. 18:50
 15/20 anonim válasza:
100%
Anya, meséld el nekem.... naplót és egy lakásdekorációs dolgot, amit ő kért.
dec. 13. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
81%
Semmit, nagy a család és húzni szoktunk, nem őt húztam.
dec. 13. 21:24
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Színházjegyet tuti kap, azon kívül meg szoktum beszélni, ki mit kér, de még nem mondta meg. Illetve külföldről rendeltem neki egy szebb cigarettatartót, de az nem 100%, hogy időben megérkezuk, de akkor azt majd megkapja születésnapjára.
dec. 15. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Náray - könyvet
dec. 16. 20:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy számára tetsző parfümöt de ő sajnálja rá a pénzt illetve ajándék utalványt egy drogériába és egy ruha boltba.
dec. 19. 11:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha szeret sütni, vegyél neki valami különleges sütidíszítőt, pl. transzferfólia, és mellé valami kozmetikai cuccot amit használ.
dec. 20. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!