Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Ki mivel készül édesanyjának,...

Ki mivel készül édesanyjának, nagymamájának, keresztanyukájának, gyermeke anyjának (a gyerkőccel ;)) Anyák napjára?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 29. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Írok egy messenger üzit
2024. ápr. 29. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Virág, csoki. Nem viszem túlzásba. Nem szeretem ezeket a szemelytelen, mondvacsinált ünnepeket. Nemsokára úgyis születésnapja lesz, akkorra egyedi ajándékot kap, azt "rendesen" megünnepeljük. Ilyenkor csak hozom a költekező minimumot.
2024. ápr. 29. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Anyák napjára Keresztanyámnak mivel kéne készülnöm? Van neki gyereke, készüljön ő anyák napjára...
2024. ápr. 30. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyet rendeltem idén anyukámnak

[link]

2024. ápr. 30. 05:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig saját kézzel készített csokrot szoktam adni anyukámnak, és mellé mondok egy verset. 🙂
2024. ápr. 30. 06:35
 6/7 anonim válasza:

Virágot már évekóta nem veszek semmilyen alkalomra, annyira elszálltak az árak, ráadásul ilyenkor fel is verik annak az árait. Gyerekek szoktak készíteni apróságot vagy vásárolni vmi személyeset a nagymamáknak. Temetőbe is kinéz az ember természetesen, de oda is vmi tartósabb dolgot viszünk, nincs a távolság miatt sem arra lehetőség folyamatosan frissen tartani a virágot temetőben.

Tudom vannak emberek akiknek nem okoz gondot semmilyen vásárlás, de manapság pont duplája lett minden árban és át kell gondolni mikor mire költ az ember.

2024. máj. 1. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmivel
2024. máj. 2. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!