Akik saját kezűleg (is) készítenek karácsonyi ajándékot, kinek mi készül? 😊
Figyelt kérdés
Igazából csak kíváncsi vagyok, esetleg ötletet gyűjtök jövő évre, idénre már megvagyok, legalábbis az ötletekkel, ha magával az ajándékkal nem is. 😄 Horgolt, hímzett és levegőre száradó gyurmából készült ajándékok lesznek a vásároltak mellett, amiből egy szintén kézműves termék, csak nem én készítem. Mindenkinek örömteli készülődés kívánok! 🎄2023. nov. 26. 13:21
1/6 anonim válasza:
Én is horgolni, hímezni szoktam, leginkább karácsonyfadíszeket, de volt már táska, pénztárca, telefontok is.
2/6 anonim válasza:
Pinterestről szoktam ötleteket nézni, idén ezt szeretném
sajnos üveget még nem szereztem, de a belsejébe még szeretnék majd rakni valami díszt, pl pici karácsonyfát
3/6 anonim válasza:
Sütiboxba aprósütik(isler, linzer, néró, mézeskalács, mákos aprósüti).
Desszertes dobozba bonbonok, szaloncukor, mogyorónugát, csokitallér sós karamellel és sós pereccel, sütinyalóka.
Sós karamell öntet.
Mogyorókrém.
Karácsonyfadísz tobozból, spatulákból.
Könyvjelző filc anyagból.
4/6 anonim válasza:
Sütiboxokat szoktam készíteni, azt imádják a rokonok! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mind szuper ötletek. 🙂 Az egyedi, saját készítésű ajandéknál nincs személyesebb. A gasztro ajándékok is jók, én is ajándékoztam már aprósütemény, mézeskalácsot szép üvegben. De teát, fűszert is csináltam már, meg forrócsoki készletet, szépen belerétegeztem üvegbe a hozzávalókat. Ahhoz bögrét is festettem, ha jól emlékszem.
2023. nov. 27. 08:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!