Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ajándék ötletek karácsonyra?

Ajándék ötletek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már teljesen tanácstalan vagyok/vagyunk a karácsonyi ajándék ötletekben.

Párom barátjának nem tudjuk mit vegyünk. (Feleségének, kisfiának megvan.) Apróság kellene. Nem iszik, kőműves, különösképp hobbija nincs, imádja a családját.

Párom szülei: nekik nem rég volt szulinapjuk, most fognak nyugdíjba menni januárban és ugye itt a karácsony. Nekik valami nagyobbra gondoltunk. Ők sem fogyasztanak alkoholt, nem is nagyon főznek, igazából semmi ötlet.

Kérlek titeket, segítsetek ötletelgetni, mert hetek óta végig böngésztem már minden létező honlapot, de nem érzem semmire sem azt, hogy ez az igazi.

ma 11:04
 1/2 anonim válasza:
53%
Wellness hétvége, színház/koncert jegy
ma 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:

"Párom barátjának nem tudjuk mit vegyünk."

Ilyen másodlagos embereknek semmit. Nem is értem minek ez a megőrülés. Én apámnak veszek egy üveg valamit, anyamnak egy parfümöt, ennyi. Ja és nem azért mert csórók vagyunk, ingatlankiadásból meg rendes munkával 4-en kb 4 milliót megkeresünk havonta. Csak értelmes célokra költjük.

ma 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!