Ajándék ötletek karácsonyra barátnőnek?
Àlltaànos kérdés tudom. Meg én ismerem stb.
Amit tudok hogy örülne egy üvegezett orokrózsának, de én arra nem akarok 30ezret kidobni egy virága. :)
19 vagyok, ő 17
Tényleg van már karkötője, nyaklánca, telefontokja, plüsse
3 éve vagyunk együtt.
Nekem a gravírozott ékszer jutott eszembe először.
De ne ilyen klisés szövegeket írass bele hogy "Szeretlek" meg ne is a nevét gravíroztasd bele hanem valami egyedit, például a dátumot amikor összejöttetek, vagy ha van egy tipikus becenév amin szólítod (nem a nevét hanem mit tudom én Szépségem/Törpillám akármi csak ne tucatnevet hogy Cica, baby...) akkor azt is bele lehet gravíroztatni.
Én még a romantikus közös fürdésre gondoltam, ahhoz csak mécseseket kell venned meg esetleg egy rózsát, és már is kész a romantikus hangulat.
Ha van valami hobbija, ahhoz kapcsolódóan is lehetne, pl. ha szereti a zenét, akkor egy hangjegy alakú fülbevaló, vagy ha táncol akkor lehetne egy szobrocska, amin egy táncoló lány szerepel....
Igazából ha 3 éve együtt vagytok, kicsit jobban kéne tudnod minek örülne, már ha tényleg odafigyelsz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!