1/7 anonim válasza:
Smemit nem tudunk a fiúról, így nehéz mit írni. Én szeretem az illat gyertyákat, füstölőket, elegáns háztartási kellékeket. Van akinek elég egy focilabda...
2/7 A kérdező kommentje:
3 ezer ft értékben
tegnap 12:09
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én se tudok nagyon sokat a fiúról csak kézilabdázik és így ennyi de nem hiszem találnék valami olyat
tegnap 12:09
4/7 anonim válasza:
Ez valami iskolai dolog? Szerintem nem kell túlgondolni. Veszek valami csokit neki az jó lesz. Esetleg valami könyvet de az már többe kerül. Én ilyenkor nagyonnörültem valami csokinak, vagy valaminek aminek hasznát is láttam. Egyszer kaptam egy nézhetetlen dvdt, nem is értem miért kaptam. Ja egyszer meg lávalámpát, annak nagyon örültem.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen iskolai húzás
tegnap 15:04
7/7 anonim válasza:
Csoki esetleg kézilabdás bögre vagy kulcstartó tudom snasz de igazából ha nem is nagyon ismered és tárgyat is szeretnél venni más nem nagyon van ami úgymond semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!