Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit jelent számodra a karácsony?

Mit jelent számodra a karácsony?

Figyelt kérdés

tegnap 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Jelentős mértékű kiadást.
tegnap 21:35
 2/16 A kérdező kommentje:
#1 sajnálom, BK
tegnap 21:37
 3/16 anonim válasza:
37%
Egy fix csalódási alkalom
tegnap 22:46
 4/16 anonim válasza:
35%
Mariah Carey
tegnap 23:29
 5/16 anonim ***** válasza:
36%
1 hónapnyi díszességet egy amúgy szürke környezetben.
ma 00:53
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Párommal nagyon szeretem ünnepelni, családommal a rémálmom valósul meg
ma 05:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kiszakadást a mókuskerékből, kellemes, rokonokkal együtt töltött időszakot, finom, szezonális ételeket-italokat. :)
ma 07:59
 8/16 anonim ***** válasza:
86%

Charles Dickens - Karácsonyi Ének 📚🎄 Kedvenc könyvem, minden évben újra elolvasom, mert annyira szeretem! 💖

Minden karácsonykor meg is nézem filmen, az ünnep része!

Diótörő /zenében, mesebalett, könyv, és filmen is csodálatos!❤ Ez az igaz szerelem, a csodák meséje, klasszikus, örök kedvenc!

Plüss mosómedve /Lidl termék/ 😊❤🎁 Idén került hozzám, Hádából vettem meg 500Ft volt, nagyon aranyos!

Továbbá adakozni rászoruló szegényeknek, tenni valamit, hogy az ünnep ne a képmutatásról, vagy a vágyakról szóljon, egyszóval segíteni...🙏

Nagyon sokan elfelejtették a Karácsony valódi lényegét!

Nem szoktam ajándékozni, és nekem sem kell tárgyi dolog, én a szívemben ünneplem a karácsoyt!🎄 34/N

ma 08:17
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

Pihenést, szabadságot. Egy kellemes, nyugodt időszak.

Családból is azokkal találkozunk, akikkel egyébként is szoktunk, akiket szeretünk. Nincs semmi kényszer.

Szeretem a karácsonyi díszeket. Nem viszem túlzásba, de azért jó. Vannak finom ételek, sütik, ajándékozni is szoktunk. De nem bonyolítunk túl semmit, így nincs idegeskedés, mert nagy kiadások sem.

Nekem gyerekkoromban is ilyen volt. Nem volt stressz, veszekedés. Mindig jól elvoltunk együtt, nagyszüleimnél.

ma 09:10
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Csakis Jézust.

Amivé lett a karácsony attól rosszul vagyok. A túldíszítettség, a termék adás-vétel, a reklámok, a karácsonyi zene ezek mind kiölik a karácsony értelmét.

ma 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!