Én szeretem fözni nekik, de nem fözök három lakodalomra valót, nem hajtom magam agyon, szép kényelmesen, megszervezve csinálom az egészet, Így én is élvezem az ünnepeket, ök is és nincs stressz
2023. dec. 19. 13:52
2/13 anonim válasza:
A szűk családi körnek főzök, ezt szeretem.
2023. dec. 19. 15:14
3/13 anonim válasza:
Szeretem, de nálunk csak kisebb család van - gyerekek, unokák, összesen 8-10 ember.
2023. dec. 19. 15:42
4/13 anonim válasza:
Számomra jó érzés.
De egyrészt mi nem vagyunk túl sokan (4 fő), így nem kell a belünket kidolgozni a főzéssel.
Másrészt mi karácsonykor több olyan ételt, sütit is készítünk, amiket máskor nem, így magának az elkészítésnek is van egy ünnepi, nosztalgikus hangulata.
2023. dec. 19. 15:47
5/13 anonim válasza:
Nekem a főzés a szeretetnyelvem. :)
2023. dec. 19. 17:38
6/13 anonim válasza:
Csak a szűk családnak főzök, ezért nem megvendégelésnek hívnám.
Néha fárasztó, hiszen szinte minden nap kell főznöm az év során, de karácsonykor sosem érzem tehernek.
Hozzátartozik az ünnepi hangulathoz.
2023. dec. 19. 19:54
7/13 anonim válasza:
Jó érzés. Mi is négyen vagyunk, illetve nálunk nincs is őrült habzsolás. Nem eszünk többet, csak jobbat, a sütit is folyamatosan készítem, nem egyszerre egy csomót. Jó érzés látni, hogy a családomnak ízlik.
2023. dec. 19. 21:38
8/13 anonim válasza:
Nekem mindig teher volt, de mostanában kezd inkább örömmé válni. (nagycsaládos anyuka)
2023. dec. 19. 21:53
9/13 anonim válasza:
Mi is csak 4en vagyunk, így túl nagy főzés nincs, de szívesen csinálom.
Év közben is így vagyok, muszájból sosem főzök, csak ha van kedvem is hozzá :) Így sosem megterhelő egy főzés
Szeretek leülni együtt vacsorázni, mert szinte már csak az az egy időpont van hétköznap, amikor együtt tudunk lenni. Karácsonykor pedig megadjuk a módját, mindenki szép ruhába öltözik, nem az otthoni melegítőbe ülünk asztalhoz :) Ezért ünnepi és különleges is egyben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!