Kinek van ,,karácsony érzése"?
Talán most kezdődött egy kicsit az lenni.
De az ez előtti napok semmiben sem emlékeztettek arra, hogy ünnepek jönnek.
Igen, itt pesten siralmas az idő..süt a nap, meleg van, rövidujjuban vagyok zokni nélkül vékony nadrágban, családot látogatni a covid miatt nem megyünk (megjegyezem ez lesz az első itthon töltött karácsonyom.),stb :sss
És Holnap karácsony.. hogy tudnám magam gyorsan ünnepi hangulatba hozni?
Köszönöm a válaszokat és a szavazatokat!
Nekem sincs idén semmi hangulatom... Azt hittem csak a vizsgák meg a feladatok miatt, de már egy ideje nem foglalkozok velük és így sem jött... Persze a karácsonyfa már áll, meg valamennyire fel van díszítve a ház is, de nulla hangulat. Én most már úgy döntöttem, hogy nem erőltetem vagy sajnálom, hogy így (nem) érzek, csak hagyom, hogy elteljen... Kicsit szomorú, de az erőltetés számomra még rosszabb. De kicsit megnyugtató, hogy nem vagyok ezzel egyedül. (Egyébként kb másfél hét után itt ma volt először nem felhős-ködöd-hideg-csöpögős idő egy kicsit... Vas megye)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!