Milyen szokott lenni a nálad a Karácsony, van nagy családi vacsora, ajándékozás, túláradó szeretet meg meghitt hangulat, mint a filmeken?
Figyelt kérdés
nov. 30. 14:58
11/13 anonim válasza:
Semmi ilyesmi. :) Mi bekajálunk aztán mindenki megy a dolgára. Nalunk nagyszulok nincsenek, batyamnak nincs csaladja en meg meleg vagyok, rokonok kihaltak.
12/13 A kérdező kommentje:
Nekem vágyam egy boldog, családi Karácsony, ünnepi hangulattal, szeretettel, kajákkal, és persze ajándékokkal. Nálunk csak ez utóbbi van, de csak azért, mert magamnak veszek dolgokat. Amúgy még ez sem lenne. Tök kiábrándító... :D
dec. 3. 09:34
13/13 anonim válasza:
Amíg otthon éltem:
Egy kalap szr. Anyám hisztizik, hogy minden rá marad (nem igaz, de tisztaságmániás mártír, így az nem opció, ohgy mi takarítunk), már 22-23 megy az ordítás a részéről, a nyávogás, a sértődés.
Aztán ez 24-e csúcs, majd szenteste előadja, ő mennyire jófej és milyen kedves.
Ez a képmutatósdi a részéről megy 27-ig, akkor meg elmondja, kivel mi baja van és ki milyen hülye :D
Szóval jah, remek volt.
Mióta a párommal kettesben vagyunk, meghitt, normális, csendes, és idegeskedés-mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!