Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen szokott lenni a nálad...

Milyen szokott lenni a nálad a Karácsony, van nagy családi vacsora, ajándékozás, túláradó szeretet meg meghitt hangulat, mint a filmeken?

Figyelt kérdés
nov. 30. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Eddig még sosem tapasztaltam olyat mint a filmekben pedig azért jópár karácsonyom volt idáig :D

Egészségügyben dolgozom, és mivel nincsenek gyerekeim így általában ott töltöm az ünnepeket.

24én ha valamilyen csoda miatt nem vagyok a kórházban akkor a szüleimnél vacsorázom és ennyi az ünnepi hangulat. Tavaly például ez pont összejött, de 2 éve mind a 3 napon be voltam osztva :/

nov. 30. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Semmi ilyesmi. Anyámnál vacsorázok 24-én meg 25-én is átmegyek hozzá ebédre, az idő többi részében meg egyedül vagyok itthon.
nov. 30. 18:46
 3/13 anonim válasza:
84%
Gyerekkoromban olyan volt, igen. Amióta felnőtt lettem és eljöttem otthonról, már csak olyan nap mint a többi. De ha egyszer gyermekeim lesznek, szeretném majd újra átélni velük azt, amit anno otthon.
nov. 30. 20:02
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
2-3 napos folyamatos evés, pihenés, lustálkodás. Ajándékozás kevésbé, nem tartjuk fontosnak.
nov. 30. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

ha film, akkor valami káoszos francia vígjáték, három testvér plusz családjaik valamikor az ünnepek alatt hazatérnek az anyjuk házába, van közöttük kisgyerekes, meg már dolgozó unoka, rendőrségtől az egészségügyön át a külföldön turizmusban dolgozóig minden, három autó, öt jogosítvány, nyolcvan ajándék, két temetőlátogatás, ja és senki nem tud időben odaérni bárhová is.

imádjuk, végigröhögjük, kicsit beleőszülünk, és nem játszhatunk többet nagycsaládilag uno-t, mert tavaly olyan nagyon játszottunk, hogy szegény szomszéd átkopogott, jól vagyunk e XD

dec. 1. 00:05
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Nincs. Valamikor 10 éve elegem lett, hogy csak én teszek bele, a többiek egy minimum szintet sem hoznak, és akkor beszüntettem.
dec. 1. 06:44
 7/13 anonim válasza:
91%

Valasom ota olyan igazi nincs. Addig igyekeztem fenntartani ugy ahogy hagyomanyosan a mi csaladunkban is volt, keszulodes, fozicskeles egyutt, fadiszites, templom, ajandekozas stb.

Most csak felemas a dolog mert a gyerekek az anyjukkal vannak, csak masnap jonnek at. Amit lehet igy is kihozunk a dologbol de amolyan keseredesnek erzem hisz a csalad unnepe.

dec. 1. 07:05
 8/13 anonim válasza:
84%
Sajnos karácsonykor rendszerint dolgozom, mert a sok részeg miatt a szilvesztert nem szeretem.
dec. 1. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Már sok éve ugyanolyan:) Szenteste anyóshoz megyünk. Ezért annyira nem vagyok oda, de a férjemért megteszem. Legalább még egyszer lehet díszíteni❤️

Mi díszítjük ott a fát a férjemmel, aztán társasozunk, vacsizunk, az ő családjában mindig volt ajándékozás, szóval ebbe is becsatlakozunk, aztán spuri haza, és kezdődik az igazi teliszünet😁

Mi ilyenkor nem dolgozunk, a férjem előtte már bevásárolt, fix karácsonyi menüt csinálok, amúgy csak döglés, pihenés, sorozatozunk, társasozunk, kutyázunk egész végig:). Szilveszterkor is.

Nekünk a ház belseje és a karácsonyfa is december 1re fel van díszítve. Én imádom ezt az időszakot, és szeretem egy jó hónapig nézegetni a fát🥰🎄, meg a dekorációt. Olyan szép🥰

dec. 1. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Ja, nálunk olyan szokott lenni. Csak hó nélkül :(
dec. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!