Mit vennétek a fiúnak?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy teljesen tanácstalan vagyok idén hogy mit vehetnek a barátomnak karácsonyra,ekszereket nem vesz fel tavaly vettem neki ilyen drogériás tusfürdőt illatot stb. De idén szinte teljesen meg vagyok lőve. Szereti a traktorokat is ha ez segít. Előre is köszönöm a válaszokat!2023. dec. 10. 20:08
1/9 anonim válasza:
Vegyél neki sál/sapka/kesztyű szettet ha szeret ilyesmit hordani.Én ruhát veszek a páromnak.Lacoste póló stb, nehéz eset mindene megvan így mindig valami ruhadarabot veszek neki.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ez eszembe se jutott :)
2023. dec. 10. 21:01
4/9 anonim válasza:
Ruha, parfüm amit szeret, ha szereti a traktorokat olyan bögre, kulcstartó, felső, mini traktor bármi.
5/9 anonim válasza:
Vegyél neki egy márkásabb pólót.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2023. dec. 11. 07:17
7/9 anonim válasza:
Barátomnak crocs papucsot rendeltem, munkahelyén ilyen van rajta és tudom, hogy a mostani már kezd szétjönni.
Vettem még neki egy 1kg-os gumicukor csomagot, mert tudom hogy nagyon szereti, illetve találtam neten karácsonyi Nike zoknit, azon gondolkodok, hogy megrendeljem-e
8/9 anonim válasza:
Csináltass traktoros pólót, bögrét, párnahuzatot, ilyesmit neki.
9/9 anonim válasza:
van egy olyan bolt hogy ajandekbolt es ott mindig van egy olyan resz ahol faszbogret lehet venni vagy ilyesmit nalunk ez van legjobb ajandek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!