Családok, történt olyan hogy betegen töltöttétek a karácsonyt?
Igen.
2004 karácsonyán tüdőgyulladásom volt. Apukám volt velem a kórházban, Anyukám és az akkor pár hónapos húgom pedig otthon töltötték az ünnepeket.
Borult a megszokott program, a rokonokkal csak egy későbbi időpontban tudtunk találkozni.
Igen. Az első, igaz, nem betegség, hanem szülés miatt " maradt el". Közel 1 hónap kórházi tartózkodás után dec 25-én engedtek minket haza. Mivel több probléma is felmerült nálam, így sajnos magamat sem tudtam ellátni hetekig. Természetesen a karácsonyozás elmaradt.
Néhány évvel később én kerültem lázas, félájult állapotba. Fel sem tudtam kelni, minimál karácsony volt.
Kovid 2. szakaszában elhunyt anyósom, majd december elején szabadultunk a karanténból. Pár nappal karácsony előtt volt a temetés, gondolhatod, milyen hangulatunk volt.
1 évvel később a gyerek nyelt be valamit december elején, amit persze elkaptam én is. Ő 3 hétig köhögött, így az apjával felváltva virrasztottunk mellette. 23-án karácsonyozott a nagyszülőkkel, de sírva maradt ott, semmihez nem volt kedve. Másnapra én lázasodtam be, így szinte semmit nem csináltam, csak az ajándékozás volt. Párom állt neki főzni is.
Előre félek az idei karácsonytól...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!