Családok, történt olyan hogy betegen töltöttétek a karácsonyt?
Bekaptunk egyszer pont egy jo kis hanyos virust csaladilag.
Hat, elegge boritotta a programot, hogy ugy mondjam, nem volt kellemes 😂
Hát, valószínűleg vagy a férjem hozta haza a munkából, vagy a nagyobb gyerek a suliból. Mióta van covid, minden évben átesünk rajta, de ez a tavalyi volt eddig a legrosszabb.
4-es
Nekem akkor még nem volt családom, huszonéves voltam. Nem szeretem a karácsonyt, így ez a része mindegy lett volna, de az orvosi ellátás miatt nehezített volt. Drága jó háziorvosom nem vette észre, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, így karácsonyra már kétoldali tüdőgyuszi és fél oldal mellhártya lett. Szörnyű volt! Minden nap azt hittem, nem élem meg a holnapot, semmi levegőt nem kaptam, de az is fájt. Karácsonykor bementem az ügyeletre, hogy csináljanak valamit, de közölték, hogy a legerősebb antibiotikumot szedem, abból is a legnagyobb dózist, max.le tudják cserélni. Én arra számítottam, hogy befektetnek. Összesen 6 hétig húzódott a dolog.
A másik tavaly karácsonykor volt, terhességem elején. Előjött az autoimmun betegségem, amit addig csak tünetileg kezeltek egy helyen, de akik ismerték, már szabin voltak. A szokásos gyógyszerem nem szedhettem ugye, enni nem tudtam és rettegtem, hogy elveszítem a babát, mert ugye eleve azért újulhatott ki, mert a szervezetem érzékelte az "idegent". Mivel elég ritka betegség, senki nem tudott segíteni, folyamatosan immunológusokat kerestem telefonon, eredménytelenül. Ilyet se szeretnék még egyszer☹️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!