Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Családok, történt olyan hogy...

Családok, történt olyan hogy betegen töltöttétek a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Mi volt a bajotok, és hogyan történt, mennyire borította a családi programokat?

nov. 8. 09:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Covidos volt mindenki rajtam kívül, így pihentünk. Amúgy sem csinálunk nagy ügyet a karácsonyból.
nov. 8. 10:08
 2/22 A kérdező kommentje:
Milyen tüneteitek voltak?
nov. 8. 10:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi, hanem nagynénémék. Szintén covid. Először karácsonykor voltak covidosak, végigment az egész családon, nagyi+anya+apa+gyerekek. Ez még akkor volt, mikor matricát is kaptak a kapura, hogy covidosak, és két hétig se ki, se be. Kisvárosban laknak, a pap vitt nekik enni, meg ő intézte a bevásárlást (mi nagyon messze lakunk tőlük), mert pont a munkaszüneti napok előtt voltak nagyon rosszul, és kb felkelni se tudtak. Utána húsvétkor megint covidosak voltak, de akkor már nem volt mindenki beteg, úgyhogy azt már jobban élték meg.
nov. 8. 10:16
 4/22 anonim válasza:
100%
Tavaly mind a 4-en covidosak voltunk. A kicsivel (akkor volt 11 hónapos) a dec 23-at az ügyeleten töltöttem, mert nem tudtam levinni a lázát és nagyon szenvedve vett levegőt. Nekem begyulladt a fülem és nem volt hangom, a nagyobb gyermek tünetmentes volt, a férjemnek megfázásos tünetei voltak. Természetesen borult minden, nem mentünk sehova és hozzánk se jött senki. Nagyon nehezen másztunk ki belőle, szilveszterkor még erős pozitív teszteket produkáltunk.
nov. 8. 10:30
 5/22 anonim válasza:
100%

Bekaptunk egyszer pont egy jo kis hanyos virust csaladilag.

Hat, elegge boritotta a programot, hogy ugy mondjam, nem volt kellemes 😂

nov. 8. 10:34
 6/22 A kérdező kommentje:
4 jaj szegények, Tudtátok, hogy hol szedtétek össze?
nov. 8. 10:34
 7/22 anonim válasza:
100%

Hát, valószínűleg vagy a férjem hozta haza a munkából, vagy a nagyobb gyerek a suliból. Mióta van covid, minden évben átesünk rajta, de ez a tavalyi volt eddig a legrosszabb.

4-es

nov. 8. 10:41
 8/22 anonim válasza:
100%
Egyszer voltam én beteg, a többiek szerencsére nem kapták el, de én nagyon rottyon voltam. Fülfájás, sűrű zöld trutyi ömlött belőlem, köhögés, fejfájás, arcüreggyulladás... ráadásul épp terhes voltam a kisebbik gyerekünkkel. Nem is mentem "családozni", nélkülem ment a férjem a nagyfiammal. Még Szilveszterkor sem voltam teljesen jól, majdnem 2 hét volt, mire kijöttem belőle teljesen.
nov. 8. 10:59
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor még nem volt családom, huszonéves voltam. Nem szeretem a karácsonyt, így ez a része mindegy lett volna, de az orvosi ellátás miatt nehezített volt. Drága jó háziorvosom nem vette észre, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, így karácsonyra már kétoldali tüdőgyuszi és fél oldal mellhártya lett. Szörnyű volt! Minden nap azt hittem, nem élem meg a holnapot, semmi levegőt nem kaptam, de az is fájt. Karácsonykor bementem az ügyeletre, hogy csináljanak valamit, de közölték, hogy a legerősebb antibiotikumot szedem, abból is a legnagyobb dózist, max.le tudják cserélni. Én arra számítottam, hogy befektetnek. Összesen 6 hétig húzódott a dolog.

A másik tavaly karácsonykor volt, terhességem elején. Előjött az autoimmun betegségem, amit addig csak tünetileg kezeltek egy helyen, de akik ismerték, már szabin voltak. A szokásos gyógyszerem nem szedhettem ugye, enni nem tudtam és rettegtem, hogy elveszítem a babát, mert ugye eleve azért újulhatott ki, mert a szervezetem érzékelte az "idegent". Mivel elég ritka betegség, senki nem tudott segíteni, folyamatosan immunológusokat kerestem telefonon, eredménytelenül. Ilyet se szeretnék még egyszer☹️

nov. 8. 11:11
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Az akkor 6 hetes fiamnak lett kétoldalú tüdőgyulladása. A gyerekorvosunk tojt ránk, végül ügyelet lett belőle dec.23-án, amikor be kellett feküdnünk. 5 napot voltunk bent, covid miatt konkrétan börtön volt és kínzás. Mi nem voltunk covidosak, de volt hogy egy nap 2 tesztet is csináltak. Az akkor 2,5 éves lányom otthon ünnepelt az apjával meg a nagyszülőkkel. Ő most lesz lassan 7 éves, de még mindig emlékszik erre, hogy nem voltunk otthon és mennyire sírt.
nov. 8. 11:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!