Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi a legrosszabb ajándék amit...

Mi a legrosszabb ajándék amit adhatok karácsonyra?

Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy unokahugomnak valami irtó szar ajándékot veszek, amiben eldugok pénzt. Persze kultúráltan...

tegnapelőtt 21:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
A gond az, ha annyira szar az ajándék, nem biztos, hogy megkeresi/megtalálja a pénzt benne, elötte kukázza
tegnapelőtt 22:14
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

Igaza van azoknak, akik szerint necces, mert lehet, hogy kidobja mire megtalálná...

Én ezért valami nasis ajándékcsomagot (tea, csoki, pezsgő, kávé stb.) vagy illatszeres csomagot ajánlanék, mert azt csak nem dobja ki, legalábbis előbb-utóbb az emberek többsége szerintem elhasználja, viszont ott meg annak nagy a veszélye, hogy továbbadja :)

tegnapelőtt 22:38
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
1 szem szaloncukor :) - tudom, mindenképp kibontaná.. (vagy nem, és nézne rád nagy szemekkel "ez meg mi?") - gyerekkorom jutott eszembe, nagyapám tett a karácsonyfájukra pénzes szaloncukrokat is. 40 évvel azelőttre gondoljunk.. amikor ettük a szaloncukrot a fáról.. és aki megtalálta azé volt :D (nem tudtuk előre!- sztem 1-szer játszotta ezt el az emlékeim szerint... különben leettük volna utána az összeset :D )
tegnapelőtt 22:43
 14/29 anonim ***** válasza:
44%

Nyeletlen bicska penge nélkül.

Csak így nem tudom, hova rejhetnéd a pénzt. :-)))

tegnapelőtt 22:47
 15/29 anonim ***** válasza:
45%
wc pumpa
tegnapelőtt 23:56
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszi az aggodalmat! Ha kidobná a pénzt akkor meg úgy járt (de nyilván szólok neki a buli közben, hogy mi a szitu).
tegnap 00:28
 17/29 anonim válasza:
39%

Kopasznak hajvágót vagy fésűt

Lánygyereknek borotválkozó felszerelést

Kövérnek diétás süteményt, hogyan fogyj le könyvet

Ősznek fehér/szürke hajfestéket

Feleségnek szájkosarat

tegnap 01:06
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk van aki fakanalat szokott adni mindenkinek.

Sima, nem felíratos fakanalat.

Én az első ilyen után tampont vettem neki. Azon nem vigyorgott.

tegnap 06:36
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
A #10-es a legjobb ötlet. Ha valami bosszantó dolgot veszel, lehet, hogy tényleg kidobja.
tegnap 06:58
 20/29 anonim ***** válasza:
72%
Rá is lehet fázni a "haszontalan ajándék-adással", ha az illető mérgében meg se nézi, hanem pl. bevágja a szemetesbe.
tegnap 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!