Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A legtöbb családban olyan...

A legtöbb családban olyan boldog lehet a karácsonyi összejövetel, mint a Wham! - Last Christmas című klipjében?

Figyelt kérdés

Aki esetleg nem ismerné, annal itt a klip:

[link]

aug. 30. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miféle család? Mind egykorúak.
aug. 30. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
nem
aug. 30. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem a legtöbb helyen stresszelnek a megfelelési kényszer miatt.

Sajnos mi sem voltunk kivátelek, viszont volt egy barátnöm huszonévesen, ott az egész tágabb csaklád, tehá a szülei tertvéreivel összejöttek minden karácsonkor, vagy ünnepek közt, és egésznapos eszemiszomot csináltak. Kellemes társaság volt.

aug. 30. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ez nem család, hanem baráti társaság. Barátokkal valószínű, ilyen lenne.
aug. 31. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk igen. Nem stresszelünk. Sose értettem, min kell stresszelni. Szerencsére nagyszülőknék, szülőknél is mindig jó hangulat volt. Mostanában már nálam jövünk össze. Mindi van finom étel, süti, de nem 20 féle, amire egy hétig kell készülni. Ajándékozásnál meg nálunk sose volt olyan, hogy mindenki mindenkinek vesz valamit. Nem életszerű pl. 10 embernek ajándékot venni.
aug. 31. 18:54
 6/7 anonim válasza:
52%
Gyomorforgatóan nyálas. Az egyik ok amiért kevésbé szeretem a karácsonyt, pont ez a zene, ami a klotyo csapból is folyik minden decembertől
szept. 1. 01:04
 7/7 anonim ***** válasza:
72%

#6 Decembertől?

Ha Spotifyt hallgatsz akkor már a Halloweeni bulidat éjfélkor ez a zene szakítja meg. :D

szept. 3. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!