Szeretnék venni egy kacsát de nem tudom hogyan készítsem el?
Mondjuk egy kacsából leves + sütés nehezen jön össze, maximum akkor ha egy vagy két főre kell főzni.
Egyébként bevágod a sütőbe, neten találsz fűszerezési tippeket. Narancsosan nagyon finom egyébként.
Levest meg mintha húslevest főznél csak kicsit tovább kell főzni mert rágósabb a húsa a kacsának.
Van az a Yozol...Yotukj...Az a Jutúb nevű videós izé, ott van kismillijó recept.
78L
Farhát, nyaka, szárnya mehet a levesbe, melle és combja a sütőbe.
A leves kb. ugyanúgy készül mint a tyúkleves, de keress konkrét receptet a neten.
A sült kacsát nagyon nem kell fűszerezni, só és bors elég neki, esetleg egy szál rozmaring. Sütés előtt irdald be a bőrét és serpenyőben pirítsd körbe.
A combokat tovább kell sütni, de a melle - ha ki van csontozva - hamar elkészül. Rozé kacsamellre keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!