Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsát hogyan készítsem el...

Kacsát hogyan készítsem el mézzel és szójával?

Figyelt kérdés
Fagyóban van egy kacsa, arra gondoltam, hogy holnap kiveszem, ha kiengedett, akkor bekenem valami páccal: szójaszósz, méz, gyömbér, narancslé ami eszembe jutott. Sózom, majoránna, rá a pác, bele egy alma amit szegfűszeggel megtűzdelek, aztán éjjelre hűtőbe rakom. 24-én pedig 1-1,5 órát fólia alatt, víz és kis fehérbor hozzáadásával sütném locsolgatva, utána még úgy egy órát simán és a végén egy negyed órát úgy, hogy szintén a pácból kennék a bőrére, hogy rásüljön a mézes cucc. Ez így vajon jó lesz majd? Vagy van valakinek valami bevált, tuti, ilyen pekingi kacsa szerű recije?
2013. dec. 22. 18:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!