Néma kacsát szeretnék cserépedényben sütni. Hogy készítsem? Hagyományosan akarom, semmi pácolás vagy flanc. De mi kel hozzá? (vöröshagyma, fokhagyma? )
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 14:50
1/1 anonim válasza:
Só,bors tej, mindkét hagyma ha szeretitek. De készítheted aszalt gyümölccsel is akkor nem kell a bors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!