Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit ad karácsonyra?

Ki mit ad karácsonyra?

Figyelt kérdés
Anya-Apa-tesóm már tudom mit kap. De a 18 éves barátom és a szülei még kérdéses. Esetleg leírnátok, hogy ti mit adtok? Hátha kapunk ihletet egymás ajándékaiból. ☺️

2023. okt. 29. 20:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9-es. Oké, de nem tudom te hogy vagy vele én nem szeretem a 20-24-ei tömeget. Így előre gondolkodok és 2 körben összeszedek minden ajándékot és nem tapos el a tömeg mégis mindenki örül😊 szerencsére nem kötelező mindenkinek ezt csinálnia. Szép estét
2023. okt. 30. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Idén nevelőapám, és egyik sógornőm is elment, így nem lesz olyan ez a karácsony, mint a korábbiak. Azt beszéltük meg, csak a családban lévő gyerekeknek veszünk valamit, felnőttek között most kihagyjuk az ajándékozást. Sokkal többet számít most, hogy együtt legyünk.
2023. okt. 30. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Kegyelmet.
2023. okt. 31. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg Pepcoban beszerzek pár dolgot és arra kreatívkodok :D
2023. nov. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!