Tech-őrült tesómnak mit vegyek karácsonyra maximum 100 ezer forint értékben?
Figyelt kérdés
21 éves, fiú, egyetemista. Szereti a kütyüket, érdekli a mesterséges intelligencia és a robotok.
Karácsonyra vennék neki valamit, de csak 100 ezer forintom van erre.
2023. okt. 8. 10:31
3/8 anonim válasza:
Nem akarok turkálni a pénztárcádban, gondolom van miből ha alsóhangon ilyen ajándékokat tudtok venni egymásnak. Valami szerényebb dolognak nem örülne ami ugyanúgy feldobná, vagy az ő igényeit csak ezekkel lehet kielégíteni?
4/8 anonim válasza:
3, nem akarsz rutkálni.... de azért megteszed:D
A kérdező konkrét feltételek mentén tette fel a kérdést. Nem tisztünk megkérdőjelezni a szokásai, gondolatmenete helyességét, viszonyulása alaposságát, rászánt összeg mértékének megszabását.
5/8 anonim válasza:
És te értesz ezekhez? Én lehet, hogy inkább rá bíznám, hogy válasszon valamit, nehogy valami hülyeséget vegyek.
Vagy utalvány, ajándékkártya olyan üzletbe, ahol tudom, hogy szeret vásárolni.
6/8 anonim válasza:
Nagyobb értékben szerintem se vegyél neki semmit, max ha pontosan tudod, mire vágyik. Utalvány+valami kisebb értékű ajándék, pl alkatrész vagy valami személyes?
8/8 anonim válasza:
Ekkora összegben egyeztess vele, vagy vegyél utalványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!