Milyen ajándékot illik venni a barátom szüleinek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom korai, de szeretnék mindent időben elintézni. Ez lesz a 2. Karácsonyunk közösen. Tavaly volt a bor-csoki-kis dísz. Van valami ötletetek? Nem szeretném idén ugyan ezt ellőni. Illetve tavaly babkát sütöttem.2023. szept. 18. 06:42
1/22 anonim válasza:
Ha együtt élsz a barátoddal, akkor közös ajándék. Ha nem, akkor a bor és a csoki épp elég. Esetleg egy ajándék csomag, különleges élelmiszerekkel
2/22 anonim válasza:
Néhány szupermarketben lehet kapni ajándékkosarakat, ahol összeválogatott termékek vannak szépen kosárba rendezve (tea, csoki, keksz, stb). Több méretű is szokott lenni.
3/22 anonim válasza:
Én mindig különleges lekvárt, bio szörpöt, magvakat, teát, olívaolajat stb-t szoktam adni. Bemegyek a bioboltba (nagyon szeretik az ilyeneket) és veszek pár cuccot egy kis csomagba.
4/22 anonim válasza:
Mi nem ajándékozunk karácsonykor de sütit viszek az én és a párom szüleinek is mindig.
5/22 anonim válasza:
szerintem is jó ajándék az, amit a többiek javasolnak: apránként vegyél karácsonyig valami különlegesebb kekszet, teát vagy kávét, lekvárt, mézet, fűszert - olyasmiket, amiket szeretnek. Ezekből csinálsz egy helyes kis csomagot, és kész. Én mindig örülök ilyen ajándéknak, mert ezek olyan holmik, amiket szeretek, de nem nagyon veszem meg magamnak őket.
7/22 anonim válasza:
Én a második közös karácsonyunkra a Fessnekiben festettem nekik egy képet. Nagyon tetszett nekik.
8/22 anonim válasza:
Ha ajándékkosarat választasz,olyat tegyél bele, amiket szeretnek. Ha nem szeretik a különleges élelmiszereket, hozzávalókat, NE vegyél olyat!
9/22 anonim válasza:
Külön semmit nem vettem. A barátommal közösen ajándékozunk, kezdettől.
10/22 A kérdező kommentje:
Az a ,,baj” hogy van egy kisboltjuk amiben csupa különlegesebb házi dolig van pl narancsos csokis lekvár, szval ezek nem játszanak. De minden tippet köszönök nektek💕
2023. szept. 18. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!