Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot illik venni...

Milyen ajándékot illik venni a barátom szüleinek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tudom korai, de szeretnék mindent időben elintézni. Ez lesz a 2. Karácsonyunk közösen. Tavaly volt a bor-csoki-kis dísz. Van valami ötletetek? Nem szeretném idén ugyan ezt ellőni. Illetve tavaly babkát sütöttem.

2023. szept. 18. 06:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20-as, olvasd már el, ez a MÁSODIK karácsonyuk közösen, nem három hónapja vannak együtt!
2023. szept. 21. 12:06
 22/22 A kérdező kommentje:
A 20-as szerintem úgy értette hogy az ünnepig 3 hónap. Igen, lassan 2 éve együtt vagyunk, de nem állunk úgy hogy szétmennénk. Kisebb viták-nézeteltérések voltak de ezeket még frissen egyből megbeszéltük. Most csak ötletelek, nem most azonnal akarok rohanni a boltokba :D viszont az utolsó pillanatra sem szeretem tartogatni.
2023. szept. 23. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!