Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot illik venni...

Milyen ajándékot illik venni a barátom szüleinek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Tudom korai, de szeretnék mindent időben elintézni. Ez lesz a 2. Karácsonyunk közösen. Tavaly volt a bor-csoki-kis dísz. Van valami ötletetek? Nem szeretném idén ugyan ezt ellőni. Illetve tavaly babkát sütöttem.

2023. szept. 18. 06:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
A barátod apjának guminőt, az anyjának dildót.
2023. szept. 18. 18:20
 12/22 anonim válasza:
90%

Én mondjuk figyelembe venném, hogy ők mit vesznek nekem, milyen értékben.

Ha nem adtak semmit, akkor én se vennék. (nálunk ez van, első évben köszöngettem őket de nem viszonozták).

Ha mondjuk egy tusfürdőt, vagy hasonló 1000 ft-os cuccot, akkor én is ilyet vennék. Egy üveg bikavér és szia.

Ajándékkosarat, lekvárokat mi egyebet csak akkor, ha ők is valami értelmeset szoktak adni.

2023. szept. 19. 07:30
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Jó az ajándékkosár, ha nem tudsz valami olyan dologról, aminek külön örülne. Pl. egy könyv a mamának, vagy valami más a papának, a párod biztos tudja. Ha ilyenek nincsenek, akkor csinálj répatortát, az nem is nehéz, és mégis különlegesség, és te csináltad, ez a lényeg.
2023. szept. 19. 09:51
 14/22 A kérdező kommentje:
Szeretek és tudok is sütni szóval ezek remek ötletek. Szülinapomra pl egy szuper 2in1 táskát kaptam ami kézzel hímzett. Imádtam. Itt minden viszonozva van, éppen attól félek nehogy kevés legyen amit viszek.
2023. szept. 19. 15:31
 15/22 A kérdező kommentje:
Bár tipikusan olyanok amik mindennek örülnek és nem várják el hogy vigyek valamit.
2023. szept. 19. 15:31
 16/22 anonim ***** válasza:
69%
Én pl falnak megyek a csokitól, mint ajándéktól. Hozz egy különleges karácsonyfadíszt, na, az boldoggá tesz.
2023. szept. 20. 07:11
 17/22 anonim ***** válasza:
69%
Kézműves dolgok: szép karácsonyfadísz vagy asztali dísz, különlegesen illatszerek, könyv is jó lehet,ha tudod mit szeretnek. Egyszer babkát vittem ajándékba, amit én sütöttem.
2023. szept. 20. 17:13
 18/22 A kérdező kommentje:

Igen azt én is sütöttem. Csoki-tavaly fekete csokis sthümmer szaloncukrot vittem. Nagyon ízlett anyukájának is pedig nem nagy édességes (ezt tudtam, de azt is hogy a feketecsoki a gyengéje) a kis dísz az egy kis felakasztható téli falucska volt. A tiszta fa otthonukban nagyon szépen mutatott ☺️

Mindenkinek köszi😊

2023. szept. 20. 18:59
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Esetleg utalvány?
2023. szept. 21. 11:01
 20/22 NTBS ***** válasza:
Meg ne vegyél semmit! 3 hónap nagyon hosszú idő. Mi lesz, ha addig szétmentek?
2023. szept. 21. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!