Milyen karácsonyra számítasz az idén? Hogyan alakult az életed a tavalyi körülményeidhez képest?
Őszinte részvétemet küldöm 1-es válaszoló! :(
Ezek szerint még az év első felében történhettek ezek a szörnyűségek. Fiatalok voltak? Nagyszülők? Szülők? Testvér(ek)? Unokatestvér(ek)?
Esetleg házastárs vagy élettárs? Gyermek?
Ha nem szeretnéd, nem erőltetem. Csak ha jólesne kiönteni a szívedet.
Átlagosra.
Uj munkám lett idén, ami előrelépés és összejött egy régen várt nyaralás. Amúgy a körülményeim nemigen változtak. Összességében elégedett vagyok. Amivel még nem, annak egy részen igyekszem változtatni, másik részét meg egyelőre elengedem. Nem lehet mindig mindent.
3-as válaszoló köszönöm a beszámolót! :)
Neked ugye élnek a hozzátartozóid mind és jó egészségnek örvendenek?
Nagyon várom.
Megszületett a második gyermekünk, az első pedig már elég nagy ahhoz, hogy élvezze majd az adventtel és karácsonnyL járó programokat.
Remélem, hogy itthon lezsünk karácsonykor - most úgy néz ki, lehet nem, de a hátam közepre nem kívánom az utazást, mert nem kikapcsolódás, hanem kőkemény ügyintézés lenne (beteg rokon és annak minden velejárója).
Ha maradunk, akkor szűk család - nem járunk a tágabbhoz, mert nem szeretjük a karácsonyi "őrületet", és a 20 emberes ebédeket, ahol senki nem tud értelmesen beszélgetni, de legalább 3-an becs.sznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!