Milyen karácsonyra számítasz az idén? Hogyan alakult az életed a tavalyi körülményeidhez képest?
Nálunk is tervben lenne a párommal talán-talán az esküvő, de majd valahogyan alakul.
Szeptember 23.-án este (szombaton) fordult velem egyet a világ. Kellemes megszédülés volt, nem ilyenre gondoltam korábban.
Merthogy már alig hittem el, hogy valaki nekem ezt egyszer is kimondja... ha néhány másodperc is volt, de tényleg jólesett.
És - olyan HIVATALOS(!) jellege volt. Nem bántam, hogy senki nincs tanú, csak mi ketten. Nem volt gyűrű, mert nem kellett.
Ja, gratulálni szerettem volna kedves 10-es válaszoló - képzelj el egy nagy tapsot. (Nem keresek most semmilyen emojit kifejezésül.)
Már semmi nem garancia a VÉGLEGES(!) boldog pillanatokra tapasztalatom szerint. Annyi viszonzottnak tűnő "plátói" érzelem volt már másokkal...
Azt gondolom, hogy nagyon meg kell dolgozni a stabilitásért.
De azért kedves 10-es válaszoló tényleg legyenek elégedett pillanataitok az életetekben! Minél több, ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!