Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen karácsonyra számítasz...

Milyen karácsonyra számítasz az idén? Hogyan alakult az életed a tavalyi körülményeidhez képest?

Figyelt kérdés
Történt-e valamilyen változás? Ha igen, milyen? Ha nem, mekkora erőfeszítéssel dolgoztál azon, hogy másként élhess?

2023. okt. 19. 17:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nálunk is tervben lenne a párommal talán-talán az esküvő, de majd valahogyan alakul.

Szeptember 23.-án este (szombaton) fordult velem egyet a világ. Kellemes megszédülés volt, nem ilyenre gondoltam korábban.

Merthogy már alig hittem el, hogy valaki nekem ezt egyszer is kimondja... ha néhány másodperc is volt, de tényleg jólesett.

És - olyan HIVATALOS(!) jellege volt. Nem bántam, hogy senki nincs tanú, csak mi ketten. Nem volt gyűrű, mert nem kellett.

2023. nov. 6. 17:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja, gratulálni szerettem volna kedves 10-es válaszoló - képzelj el egy nagy tapsot. (Nem keresek most semmilyen emojit kifejezésül.)

Már semmi nem garancia a VÉGLEGES(!) boldog pillanatokra tapasztalatom szerint. Annyi viszonzottnak tűnő "plátói" érzelem volt már másokkal...

Azt gondolom, hogy nagyon meg kell dolgozni a stabilitásért.

De azért kedves 10-es válaszoló tényleg legyenek elégedett pillanataitok az életetekben! Minél több, ha lehet!

2023. nov. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!