Mit sikerült beteljesiteni a tavalyi fogadalmakból? Idén mi lesz a fogadalmad?
Egy fogadalmam volt, hogy jobban odafigyelek a tanulásra. Az elején nem nagyon ment, de most hogy eljött a tizenegyedik már erősen gyúrok rá. Úgy veszem rá magam, hogy nem akarok bolti eladó lenni (nem sértésből mondom, ez jutott hirtelen eszembe).
Szerintem idén is ez lesz a fogadalmam, meg hogy elkezdek kondizni újra
Én nem szoktam pont újév napjára semmilyen fogadalmat tenni.
Feleslegesen nem bonyolítom az életemet...
Szilveszter napján még a karácsonyi pihenőidő érezteti egy kissé a hatását szerintem.
Évközi időszakban bármikor adódhat egy váratlan élethelyzet, amihez rugalmasan igyekszem alkalmazkodni - ezt gondolom.
Egy fogadalmam volt: az idei Szilvesztert kisbabával akarjuk tölteni.
Sikerült :)
Idén januárba azt fogadtam meg hogy folytatom a 2016 évben elkezdett fogyókúrát. Tudtam tartani.
Most semmit nem fogadok meg, mert már régebb óta elkezdtem erősen dolgozni azért hogy elérjem az álmomat, de ehhez kell még idő mire eljutok odáig, és úgy döntöttem hogy most semmit nem fogadok meg, mert igazából amit akarom azt már jóval korábban elkezdtem. Folytatom tovább amit eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!