Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mit sikerült beteljesiteni a...

Mit sikerült beteljesiteni a tavalyi fogadalmakból? Idén mi lesz a fogadalmad?

Figyelt kérdés
Hogy veszed rá magad, hogy sikerüljön betartani?

2017. dec. 31. 02:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy fogadalmam volt, hogy jobban odafigyelek a tanulásra. Az elején nem nagyon ment, de most hogy eljött a tizenegyedik már erősen gyúrok rá. Úgy veszem rá magam, hogy nem akarok bolti eladó lenni (nem sértésből mondom, ez jutott hirtelen eszembe).

Szerintem idén is ez lesz a fogadalmam, meg hogy elkezdek kondizni újra

2017. dec. 31. 04:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam pont újév napjára semmilyen fogadalmat tenni.

Feleslegesen nem bonyolítom az életemet...

Szilveszter napján még a karácsonyi pihenőidő érezteti egy kissé a hatását szerintem.

Évközi időszakban bármikor adódhat egy váratlan élethelyzet, amihez rugalmasan igyekszem alkalmazkodni - ezt gondolom.

2017. dec. 31. 06:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A lehető legtöbb pėnzt fėlretenni egy új autóra. (Kaja számlák stb mellett) be tudtam tartani mert munkaeszköz a kocsi, kell a családnak is. A jelenlegi 19 ėves, mėg másfėl ėvig műszakis. Akkor cserėlem. Szal 2018 ba is gyűjtök rá.
2017. dec. 31. 07:33
 4/8 anonim ***** válasza:
depressziót fogadok egész évre
2017. dec. 31. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy fogadalmam volt: az idei Szilvesztert kisbabával akarjuk tölteni.

Sikerült :)

2017. dec. 31. 16:25
 6/8 Clay Morrow ***** válasza:
Kb. semmit a fogadalmakból.
2017. dec. 31. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már régen nem teszek újévi fogadalmakat. Minek? A fogadalmak betartása, a "fogadalomtévőn" múlik, nem azon, hogy mikor teszi.
2017. dec. 31. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Idén januárba azt fogadtam meg hogy folytatom a 2016 évben elkezdett fogyókúrát. Tudtam tartani.

Most semmit nem fogadok meg, mert már régebb óta elkezdtem erősen dolgozni azért hogy elérjem az álmomat, de ehhez kell még idő mire eljutok odáig, és úgy döntöttem hogy most semmit nem fogadok meg, mert igazából amit akarom azt már jóval korábban elkezdtem. Folytatom tovább amit eddig.

2017. dec. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!