Ti megmondanátok anyósotoknak, hogy kidobtátok a tavalyi karácsonyi ajándékát?
Tavaly kaptam tőle egy ruhaneműt, ami csupa műszál és nagyon csúnya is.
Költözéskor és szelektáláskor már nem került vissza a szekrénybe, megszabadultam tőle.
Most az ünnepek kapcsán szóba került, hogy sosem látja rajtam.
Ti megmondanátok neki, hogy kidobtátok, mert használhatatlan volt?
Mondd azt, hogy elvesztetted a költözés során. Mi többször költöztünk, de még sosem volt olyan, hogy minden vackot megtaláltunk volna utána akármilyen vigyázva is pakoltunk.
Nem értem, hogy miért mondanád neki, hogy kidobtad. Elég bunkó dolog lenne. Lehet, hogy neki tetszett az a cucc és azért adta neked.
Azt ne mond hogy kidobtad inkàbb hogy a költözès òta nem talàlod
bàr ha nem sètrődèkeny ès tudod hogy nem veszi a szivère akkor akár az igazat is mondhatod de ha meg megsèrtődne akkor inkàbb füllents fontos hogy jobalegyèl az anyòsoddal
Én megmondanám, hogy elkeveredett valahol a költözéskor, mert nem abban a kupacban volt, amit sűrűn használsz, de nem hiányzik, mert a műszál miatt nem tudtad hordani.
Én mindenképpen utalnék rá valahogyan finoman, hogy nem jött be, nem azért mert ronda, hanem mert az anyaga nem jó, mert a végén idén karácsonyra kapsz még egy hasonló sz..t, aztán kezdődik minden elölről.
Sose értettem, hogy minek másnak ruhaneműt venni, pláne olyan jellegűt, amit nem is szokott hordani, aztán számon kérni, miért nem hordja. Vegyen akkor zoknit, azzal talán nem lehet mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!