Ti megmondanátok anyósotoknak, hogy kidobtátok a tavalyi karácsonyi ajándékát?
Tavaly kaptam tőle egy ruhaneműt, ami csupa műszál és nagyon csúnya is.
Költözéskor és szelektáláskor már nem került vissza a szekrénybe, megszabadultam tőle.
Most az ünnepek kapcsán szóba került, hogy sosem látja rajtam.
Ti megmondanátok neki, hogy kidobtátok, mert használhatatlan volt?
Anyóssal szemben sosem voltam ilyen téren bátor. Mosolyogtam kedvesen, amikor kaptam tőle olyan dolgot, ami baromi ronda, terítő, miegymás, egyáltalán nem illett a lakásba. Mondjuk nem is kereste soha. Szerintem letudta az ajándékozást, oszt jónapot.
Anyum viszont vett olyan nadrágot (!) nekem, amitől dobtam egy hátast, neki megmondtam, ne haragudj, de inkább ajándékozd el másnak, mert hogy én soha nem fogom hordani, és csak azért, hogy ott álljon a szekrényben, feleslegesen adott érte pénzt. Elvitte mamámnak, ő legalább szívesen hordta. Gondoljatok arra bolyhos, cicanadrágra emlékeztető nadrágra, amit a vásárokban lehet kapni. Azzal az indokkal vette, hogy ez jó meleg. :) A szándékot értékeltem, de vele spec. őszinte voltam. Mama legalább jól járt vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!