Megmondanátok h amit kapott ajándékot az jóformán tőletek van?
Anyukám szülinapja szombaton volt. Nővéremmel és bátyámmal megbeszéltük hogy közösen adunk ajándékot. Wellnes plussz új ruhaszáritós mosógép. Én külföldön élek,nem voltam itthon most,elötte való héten voltam itthon. Mikor elmentem adtam anyának egy doboz bonbont,elő szülinapi ajándék.
600 eurót adtam anyu ajándékába. Ma irt a nagynéném egy szemrehányó e-mailt hogy ahoz képest h jól megy nekem kint egy doboz bonbonon kivül nem adtam anyunak semmit. tesómék ugy adták oda az ajándékot mintha csak ők ketten adnák. Rosszul esik hogy igy leteremtettek,irtam tesóméknak is de olvasték ugyan az üzenetet de nem válaszolnak. Anyut hivtam a szülinapján reggel megköszönteni.
Azt is irta a nagynéném,hogy anyukám szomorú volt hogy nekem csak egy telefonba meg egy doboz bonbont ér a szülinapja,mig a tesóim kitettek magukért.
Biztosan megmondanám.
Az más kérdés, hogy a magam részéről nem értek egyet sem az ilyen értékű ajándékozással, sem a közös ajándékozással.
De biztosan megmondanám.
Én is megmondanám mindenképpen.
(Bár nem értem, az én anyukám még egy fűszálnak is örül, ha a gyerekeitől kapja..)
Nahát. A nagynénit elküldtem volna a fenébe első körben. Neki mi köze ahhoz, hogy te mennyit keresel és, hogy milyen ajándékot veszel? Én soha nem vártam el azt, hogy a pénzes rokonoktól nagyobb ajándékot kapjak, mint attól akinek kevesebbre fussa. Minden ajándéknak örültem, hiszen a figyelmesség jele, ezen kívül "Ajándék lónak ne nézd a fogát."
Bocs, de Anyád miért várja el azt, hogy nem tudom én milyen ajándékot kapjon? Nem az alapján mérik a szeretet..
Ami a tesókat illeti. Szépen felhívod Anyudat és közlöd vele, hogy az ajándékát tulajdonképpen a te pénzedből vették, illetve az takarta a költségek java részét. A tesókkal pedig többet soha a büdös életben nem szerveznék semmit közösen és ezt a tudtukra is adnám. A jövőben bármit veszel, azt TE vedd meg és a tesókkal nem kell osztozkodni, ha már ennyire "kitettek magukért"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!