Megmondanátok h amit kapott ajándékot az jóformán tőletek van?
Anyukám szülinapja szombaton volt. Nővéremmel és bátyámmal megbeszéltük hogy közösen adunk ajándékot. Wellnes plussz új ruhaszáritós mosógép. Én külföldön élek,nem voltam itthon most,elötte való héten voltam itthon. Mikor elmentem adtam anyának egy doboz bonbont,elő szülinapi ajándék.
600 eurót adtam anyu ajándékába. Ma irt a nagynéném egy szemrehányó e-mailt hogy ahoz képest h jól megy nekem kint egy doboz bonbonon kivül nem adtam anyunak semmit. tesómék ugy adták oda az ajándékot mintha csak ők ketten adnák. Rosszul esik hogy igy leteremtettek,irtam tesóméknak is de olvasték ugyan az üzenetet de nem válaszolnak. Anyut hivtam a szülinapján reggel megköszönteni.
Azt is irta a nagynéném,hogy anyukám szomorú volt hogy nekem csak egy telefonba meg egy doboz bonbont ér a szülinapja,mig a tesóim kitettek magukért.
Tesómék még mindig nem válaszolnak.
Anya vissza irt,hogy köszöni szépen meg h a tesóim nem is mondták h én is benne vagyok az ajándékozásba. Kétszer is rákérdezett hogy csak ketten,mert hát elég drága ajándékokat kapott.
Bicskanyitogatóan undorító a testvéreid és a nagynénéd viselkedése. Te külföldön dolgozol, ahol köztudottan a kerítés is kolbászból van, neked futja mindenre.
Nagyon csúnya dolog egy ajándék értékét nézni, ráadásul a pofátlan nagynénédnek mi a jó fene köze volt a 3 testvér ajándékához??? Felháborító.
Jól tetted, hogy tisztáztad magad, ez volt a minimum. Innentől kedzve pedig részemről be lenne fejezve a közös ajándékozás, egyedül vennék legközelebb ajándékot az anyukámnak. Remélem többet eszedbe sem jut közösködni a testvéreiddel...
Ez durva. Írj vissza anyukádnak, hogy nagyon sajnálod, hogy azért okoztál csalódást, mert a te érdemedről nem szóltak. Nem akarsz anyagiaskodni, de azért rosszul esett, főleg, hogy 600 euroval hozzájárultál az ötlethez.
A helyedben én mindenképpen elmondanám, mert nem igazságos, hogy azt gondolják te filléreskedsz, miközben kb. az ajándék 90%-át te fizetted.
azért anyukádat is sajnálom ,biztos neki is fáj a gyerekei viselkedése.
A tesóidat meg nem értem miért gondolták hogy nem buknak le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!