Megmondanátok h amit kapott ajándékot az jóformán tőletek van?
Anyukám szülinapja szombaton volt. Nővéremmel és bátyámmal megbeszéltük hogy közösen adunk ajándékot. Wellnes plussz új ruhaszáritós mosógép. Én külföldön élek,nem voltam itthon most,elötte való héten voltam itthon. Mikor elmentem adtam anyának egy doboz bonbont,elő szülinapi ajándék.
600 eurót adtam anyu ajándékába. Ma irt a nagynéném egy szemrehányó e-mailt hogy ahoz képest h jól megy nekem kint egy doboz bonbonon kivül nem adtam anyunak semmit. tesómék ugy adták oda az ajándékot mintha csak ők ketten adnák. Rosszul esik hogy igy leteremtettek,irtam tesóméknak is de olvasték ugyan az üzenetet de nem válaszolnak. Anyut hivtam a szülinapján reggel megköszönteni.
Azt is irta a nagynéném,hogy anyukám szomorú volt hogy nekem csak egy telefonba meg egy doboz bonbont ér a szülinapja,mig a tesóim kitettek magukért.
szerintem még túl visszafogott is voltál az üzidbe anyukádnak. lehet hogy én vagyok túl gonosz-de beleirtam volna hogy: sajnállattam hallottam a nagynénémtől hogy keveselted az ajándékod tőlem.sajnos csak 600 eurót tudtam a testvéreimnél hagyni az ajándékodra.azért remélem örültél neki.. Én valami ilyesmit írtam..
a tesóid meg szerintem átvertek-gondolom ők semennyit se raktak bele
szerintem jó h így fogalmaztál nem szítottad a feszültséget de anyudnak jelezted amit kellett
Viszont a 600 euróval sztem átvertek Téged.. De nagyon.
szerintem meg ezzel a megfogalmazással csak azt sugalltad neki,hogy te csak az ötleted adtad..
de majd kiderül ha reagál neked valamit..
én a testvéreket jól lehordanám(és közben magamat is hogy ennyire hülye voltam),de anyukámnál úgy tennék mintha mi sem történt volna, de csak akkor ha többször nem csinálnak ilyet. a következőnél már beköpném őket.
Amúgy nekünk 70 ezer körül volt sérült csomagolással, akkor újonnan is lényegében te az egészet kifizetted :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!