1/16 anonim válasza:
Könyveket, általam vágyott ruhákat, konyhai eszközöket, a hobbimhoz szükséges cuccokat
18/L
2/16 anonim válasza:
48 vagyok. Bocsi, de nem emlékszem minden évre. 😊
3/16 anonim válasza:
Bármit, amire épp szükségem volt és megengedhettük magunknak anyagilag. Most sincs korhoz kötve.
4/16 anonim válasza:
Miért, mi van 16 évesen? Ez vmi határvonal proliéknál?
6/16 anonim válasza:
Párnákat, ágyneműt, ruhákat, pénzt
7/16 Argony válasza:
Nagyjából azt amit előtte. Nem is értem miért változna ez meg pont a 16. után...
8/16 anonim válasza:
4, gondolom addig tart a gyerekkor, utána már felnott. Sok helyen csak a gyerekek kapnak ajándékot.
Kerdezo, egyidős vagyok q második valaszadoval, én sem emlékszem mindegyikre. Az utóbbi években mi aprosagokat ajándékozunk karácsonyra, inkább szülinap qz, amire nagyobb dolgokat adunk.
9/16 anonim válasza:
Készpénzt, hogy azt vegyek belőle magamnak amire igazán szükségem van.
10/16 anonim válasza:
Bármit aminek örültem és kértem. Volt hogy 4-5 könyvet, de volt hogy vízforralót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!