Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit csinálnál, ha a gyereked...

Mit csinálnál, ha a gyereked elégedetlen/telhetetlen/többrevágyó lenne a karácsonyi ajándékával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. dec. 25. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Csatlakozom az elottem szolokhoz.

Sose kerdezted meg egyiket se,mit mondott a dedipapa?

De hogy irjak sztorit en is.

A lanyom kozepsuliba jart,es fotosnak tanult.Kb 15 eve mar..Nem azt a markaju fenykepezogepet vettuk neki,amit vart,picit olcsobb volt,de igy is kb 45000 ft volt.Akkoriban nem volt keves penz.

Latvanyosan durcazott,alig birtam megallni,hogy ne szoljak be neki.De nem akartam elrontani veszekedessel a karacsonyt.

Sajnos kesobb is voltk vele problemak,nem ertem hiszen sose voltunk gazdagok,es elkenyeztetve se volt ..

2022. dec. 26. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. A lányom olyan 7-8 volt, kb 10 éve volt. Soha nem árulta el, azt mondta dédi azt mondta titok. Utána nem kérdeztem, elfelejtődött. Ma szóba hoztama dédit és ezt az esetet is, de a lányom azt mondta, a dédi azt mondta titok és a sírba kell vinnem.

A lányom nagyon tisztelte mindig is a dédit, aki 3 éve hagyott itt minket. Ő mindig türelemmel és odafigyeléssel fordult a lányom felé. Ahogy anyám felé és felém is mindig.

Tiipkus lányos apuka volt, aki imádta a lányait, unokáit.

2022. dec. 26. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a választ, és hogy megpróbáltad felfedni a titkot. Kedves tőled. :)

Eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lehetett rá akkora hatással, amitől elsírta magát. Vajon mit mondhatott a dédipapa, amitől így megváltozott az a kislány? Több forgatókönyv is van a fejemben, de az igazi válasz örökre titok marad. Kár érte... :) Talán utalhatott a saját gyerekkorára, amikor esetleg háború vagy szegénység és éhínség lehetett, és nem csak játékra, de még ételre is alig jutott? Nem tudom. Úgy lett volna igazán érdekes és elgondolkodtató, sőt még talán tanulságos is a történet, ha kiderül a dolog. De így is örülök, hogy megosztottad velünk. Köszi! :)

Előre is búék mindenkinek!

(#9-es)

2022. dec. 27. 01:45
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

11-es, szerintem pont, hogy el volt kényeztetve a lányod, például azzal is, hogy olyan nagy értékű ajándékot kapott.

Én az első és máig egyetelen digitális fényképezőmet 12 éve vettem, 24 000-ért, és nagyon-nagyon drágának számított az nekem. Sajnáltam is rá annyi pénzt kiadni, de megvettem.

2022. dec. 27. 01:53
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

Hidd el,nem volt...Ez volt a legnagyobb ajandek arban amit kapott.Tulajdonkeppen a tanulasahoz kellett...

Viszont ketsegtelen,hogy nem esett jol a reakcioja..😭

En szereny csaladban nottem fel,tudtam orulni mindennek,ezert is esett rosszul.Nala a kamaszkor eleg nehez volt,es el is huzodott...

2022. dec. 27. 06:51
 16/16 NTBS ***** válasza:
Leülnék vele beszélgetni.
2023. febr. 8. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!