Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miert vagyok ilyen telhetetlen?

Miert vagyok ilyen telhetetlen?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok,es megkapok mindent. A legujabb Iphonet, Minden honapban legalabb 3x a Louis Vuittonban vasarolok. Most kaptam egy nagyon draga dolgot ami nagyon tetszett. Megigertem a szuleimnek hogy ha ezt megveszik nem veszek tobbet semmit. Igy is lett par hetig birtam de megint kell egy cipo ami nem valami olcso. Es ezaltal kicsit “utálni” kezdem azt a dolgot ami miatt nem vehetem meg a masikat amit kineztem,mert megigertem. A szuleimnek lennne ra de direkt csinaljak hogy “ha megigertem akkor tartsam is be”stb dumaval
2022. jan. 15. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Elkényeztetett kis pics@ vagy.

Igazából ennyi. A szüleid neveltek ilyennek.

Sajnos ezt valakinek előbb utóbb ki kell mondania.

Ez a legtutibb válasz a kérdésedre. Sajnálom, de jobb válasz erre nem létezik.

2022. jan. 15. 10:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Inkább vagyok “elkényeztetett pics@“ mint egy csóró nincstelen ;)
2022. jan. 15. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Dehogynem létezik. Mondjuk megoldás a problémámra. Nem a hülye személyeskedésed úgy,hogy nem is ismersz.
2022. jan. 15. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A csóró nincsteleneket legalább ki lehet elégíteni, de a magadfajtát sajnos telhetetlen. Amig anyuci, apuci megveszi, addig csak több és több fog kelleni. Ilyen az ember alaptermészete, mert ami van, az ideig-óráig elég, aztán több kell. Néha a kevesebb több.

Az ájfonod meg olyan szar, hogy még ékezetes betük sincsenek rajta!

Keress magadnek egy gazdag pasast, aki megveszi azt, amit anyu és apu nem akar. Valószínüleg könnyedén találsz majd valakit, aki kielégíti a telhetetlenségedet.

Mert ugye, ezért vagy itt, hogy valaki erre bíztasson.

Igen, elég nagy vagy már, meg tudod oldani, vannak, akik vagyonokat is fizetnek egy elkényeztetett kis puncinak pár órára.

Sajnálom, hogy ez lett belőled.

2022. jan. 15. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Vannak ékezetek rajta,csak ki használja màr azokat?😂
2022. jan. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!