Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Most akkor hozzák a cipősdoboz...

Most akkor hozzák a cipősdoboz ajándékot vagy nem? Hónap elején hívtak, hogy kapnak a gyerekeknek. Holnapig osztják, azóta sem kerestek. mégsem kapjuk meg?!

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel öket!

Mi már a legtöbb családhoz elvittük a helyi szervezettel.

2022. dec. 19. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kik hívtak?

Nem tudod visszahívni őket?

2022. dec. 19. 20:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Baptista szeretetszolgálat munkatársa. Tudta a nevemet és,hogy mennyi idősek a gyerekek.

Vissza tudnám,de nem akarok pofátlan lenni. Mondjam neki, hogy azt ígérte karácsony előtt hoznak a gyerekeknek ajándékot, azóta nem hívtak? Azért az durva lenne. Akkor nem kell inkább

2022. dec. 19. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Karácsony szombaton lesz, addig még simán vihetik.
2022. dec. 19. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor nem kell inkább"-jó hát akkor duzzogj, ez tényleg a legjobb megoldás egy telefon helyett. Neked akarnak jót, ne csinálj úgy mintha te tennél nekik szívességet.

A Baptista szeretetszolgálatnál többezer csomagot kordinálnak le ilyenkor pár hét alatt országosan, szerinted nem csúszhat bele hiba?

1.voltam

2022. dec. 20. 04:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Ez nem duzzogás, dehogyis. De nem szeretnék pofátlan lenni.

Kellemes ünnepeket 🎄🙃

2022. dec. 20. 07:15
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem... nem qkarod felhivni őket... de total ismere5lenek honnan tudhatnák?
2022. dec. 20. 08:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy volt-e már ilyen, hogy végülis nem kapták meg. Ennyi csupán. Nyilván nem a személyes esetemről informálódok.
2022. dec. 20. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De még földrajzi helyet sem írtál... Általában nem a helyi alszervezetek intézik az osztást? VAgy helyi önkéntesek....

Totál irreleváns, hogy Szombathelyen mi történt, ha te mondjuk Gergelyiugornyán laksz....

2022. dec. 20. 09:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja ..így érted. Somogy megye Siófok. Itt Máltai szeretetszolgálat van, úgy tudom
2022. dec. 20. 10:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!