11/22 anonim válasza:
10. A mamát és a papámat hozza vissza még egy kicsit.
12/22 anonim válasza:
Én mindig azt kérem, hogy ne vegyenek semmit, vagy ha mégis mindenáron szeretnének akkor azt mondom, hogy könyvet.
Még egyik sem valósult meg, sajnos. Helyette kapok csupa olyan dolgot amikre nincs szükségem. Ezeket aztán vagy eladományozom vagy eladom.
13/22 anonim válasza:
Kitől kéne kérnem karácsonyra bármit is? nincs családom.
14/22 anonim válasza:
Mégis mit kellene? Kitől?
Amúgy, ha mindenképp, akkor a top 5 legfontosabb: 1: EGÉSZSÉG!!! 2: BÉKE mindenkivel 3: Szeretet a szűk családban, mint régen volt 4: nyugi az emberek között 5: pénz, hogy olyan életet élhessek, amilyent szeretnék ( nem kellenek hozzá százmilliók)
16/22 anonim válasza:
Boldogabb karácsonyt mint pár éve mindig van.🎄✨🎇
17/22 anonim válasza:
Karácsonyi hangulatot, havat, egy lányt, egy jó baráti társaságot. Nem is olyan rég, pár éve gyerekként még mondhatni ezek alap dolgok megvoltak, most hiányoznak. 20f
18/22 anonim válasza:
Én már megkaptam, hogy addig is tudjak mivel fényképezni, egy fényképezőgépet, de biztos fogok kapni még valami apróságot, ahogy én is már megvettem a páromnak a kisebb-nagyobb (inkább kisebb) ajándékait.
19/22 anonim válasza:
Gyerekkoromban mindig könyvet kértem, és kaptam + társasjátékot.
20/22 anonim válasza:
Az én gyerekem villanyvonatot kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!