Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kértek karácsonyra?

Mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Nálunk sosem volt divat semmiféle kérés karácsonyra. Volt meglepetés ajándék, míg a gyerekek kicsik voltak, de már hosszú évek óta semmiféle vásárolt tárgyi ajándék nincs. A közös élmények a fontosak, egy színházi vagy opera előadás vagy hangverseny, egy nívós étteremben egy közös vacsora. A saját készítésű sütemény vagy más kis figyelmesség elfogadható.
2020. dec. 11. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Kerni? :) ... nem szoktam soha semmilyen ajandekot kerni ... annak orulok ha kapok. Ha kerni kell, annak nem is orulnek.
2020. dec. 12. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Na, akkor itt vagyok én, aki típusra pontosan megmondta, hogy miket kér. Nálunk meg ez a szokás, mielőtt jönne a lepontozó brigád.

-új telefon (iPhone)

-Airpods

-karóra

-2 db Pandora charm

-Nike edzős szett (sportmelltartó, felső, nadrág és cipők)

-Harry Potter pizsama és mamusz

-A tetovált lány könyvsorozat

-nagy díszpárnák (JYSK)

2020. dec. 12. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Minden családban más szokások vannak, ez nem vitás. Azokat, akiket a tárgyak tesznek boldoggá karácsonykor kicsit sajnálom, mert akkor ez az ünnep sem jelent többet a számukra, mint egy shoppingolás.
2020. dec. 12. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Gondolom ez a komment nekem szól. :)

Nem szükséges sajnálni, teljesen boldog az életünk. De őszintén, a jelenlegi helyzetben mégis hogy kérhetnék repülőjegyet, színházbérletet ajándékba? :)

Azt sem lehet tudni, hogy a jelenlegi korlátozások meddig tartanak, melyik országba lehet majd nyugodt szívvel, karantén nélkül utazni.

És igen, nálunk a karácsony nem egy hatalmas ünnep. Persze várjuk, van ünnepi vacsora és ebéd, fel van díszítve minden, de mi egyébként is tartjuk a családtagokkal a kapcsolatot. Így nem ritkaság, ha éppen együtt vagyunk egy délutánt.

2020. dec. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!