Ti mit kértek karácsonyra vagy mit szeretnétek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 20. 19:26
2/10 anonim válasza:
Egy csendesebb karácsonyt
De nem lesz idén se csendesebb..
3/10 anonim válasza:
Első vagyok. Nagyon örülnék egy ciánkapszulának is.
4/10 anonim válasza:
Most pénzre lenne a legnagyobb szükség, mert eléggé elcsúsztunk önhibánkon kívül :).
Egyébként ékszereket (kijütt rajtam fémallergia, a legtöbb ékszeremtől meg kellett szabadulnom, főleg nyaklánctól és fülbevalótól, mert tönkretették, égették, begyullasztották a bőrömet), könyvet.
5/10 anonim válasza:
Én csak egyet kérek karácsonyra. Továbbra is szerelemben, örömökben bővelkedő házasságban éljünk a férjemmel. Semmi mást nem kívánok. Ha egymásnak itt vagyunk, az a legszebb ajándék.
6/10 Zouie válasza:
Számomra a Karácsony nem az ajándékozásról szól, de természetesen szeretek adni és elfogadom az apróságokat. Azt, hogy kitől-mit kapok, fogalmam sincs, nem szoktuk megbeszélni, de én akiknek ajándékozok, nem vettem óriás dolgokat, hiszen az apró ajándékok is ugyanúgy szívből jönnek! :)
7/10 anonim válasza:
Egészséget ha az nincs meg akkor cseszheted az egészet
2. Szeretet és hogy mi emberek ne gyülöljük egymást.
3. Jobb munkahely legyen pénz a jövőben
4.olcsóbb legyen az élelmiszer
Béke legyen
8/10 anonim válasza:
Egy kiadós pihentető alvást :) !
10/10 anonim válasza:
Egészséget mindenkinek.
Magamnak egy jobban fizető munkát szeretnék,ha már dolgozok akkor már legyen több fizetésem a mostani 66000/ hó-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!