Mit kértek Karácsonyra idén?
Figyelt kérdés
Adhatnatok tippeket,semmi otletem nincs mit kerhetnek.Igazabol a legfontosabb dolgaim megvannak:fenykepezogep,telefon,hangszer amin jatszom,ruham is rengeteg van mar.Mindig Karacsonyra szokott lenni egy nagy dolog amit kerek az egesg csaladtol,tavaly a fenykepezogep volt az elotte,telo vagy ipad.De mostanra semmi otletem nincs es anyaek nyaggatnak h mit szeretnek (nagyon elore szoktunk gondolkodni igen) es valami kis aprosag is eleg lenne mostani karira nekem,de tippem sincs h mi:( Segitsetek!! Ti mit kértek?2017. nov. 3. 10:46
1/7 anonim válasza:
Békét, Csendet, Napi 2x 1 óra sétát az erdőben.
5/7 anonim válasza:
Én azt kérem, hogy a sok kisgyerek ne itt irogasson "mit kérjek?" kérdéseket :<
Elég ciki, hogy ilyen sok fiatal ÖNMAGÁVAL s igényeivel nincsen tisztában.
Lapozz vissza, mennyi spam kérdés van...
S nem kell ahoz karácsony, hogy olyat szerezz meg, amit máskor is meg lehet szerezni. Pl kis diák meló.
De volt olyan kérdező, akinek inkább pelenka kell. XD
6/7 anonim válasza:
Én gördeszkát kértem de elinte gondolkostam az okosórán is vagy az új telefonon
7/7 anonim válasza:
Ha te sem tudod, hogy mire van szükséged, akkor mi honnan tudjuk? :)
Valószínű nincs szükséged semmire.
Ha mi azt mondjuk, hogy teleszkópot kérj, akkor hirtelen az kell? Nem hiszem :D
Bízd a szüleidre, nekik is ismerniük kellene ennyire.
Ha nagyon ragaszkodtok az ajándékozáshoz akkor kérj pénzt, félreteszed, és ha valamire szükség lesz megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!