Mit kértek Karácsonyra?
Azt hogy az emberek ne a vagyont/értéket szeressék...jópofizva olyanokkal, akiket nem is kedvelnek.
Töltsék kellemesen a szabad idejüket azzal/azokkal, kiket igazán szeretnek!
De ez sose fog beteljesülni 100%-ban :D minden ember más.
Részemről személyesen: Pihi, csend, nyugalom kényelmesen hobbimat folytatni. (grafika, szobrászat)
24/N
Elanyagiasodott ünnep ez. Mi úgy vesszük legalább is én hogy meglepetés legyen és olyan ajándékot kap a másik aminek örül :) mert ismerjük a másikat és tudjuk mit szeret! Mondjuk engem ma kérdezett a mama hogy mit kérek de nekem megvan mindenem szóval a szokásos bugyi zokni páros :'D
Én egy "Nyírd ki ezt a naplót" szeretnék és nem egy drága dolog gondolom nem egy agyonhajszolt Iphone hadnetudjamhányas szülinapra vázlatfüzet volt. ÉN amblokk sírnák magamban ha elémraknának egy százezres órát hogy viseljem egészséggel mert inkább azokat a dolgokat szeretem amiken az ember eltud dolgozgatni
11/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!