Mit kértek karácsonyra, milyen dekorációs ötletetek van egy kis hálószobához?
A hálóba csak egy-egy pici elemmel működő led égősort teszek ki, az éjjeli lámpára. Kis hangulat világítás.
A bejárati ajtót, az étkezőt és a nappalit szoktam díszíteni,egy-két égősort, fenyőfaágakat, arazsmanokat szoktam kitenni. Minden ablakra készítek valamilyen karácsonyi hangulatú képet, régebben műhóval vagy jégvirág spray segítségével,de tavaly csak papírból vágtam ki és ezt ragasztottak fel.
Már évek óta nincs ajándékozás a családban, csak a gyerekek kapnak, de én minden évben készítek valami gasztro ajándékot is a nagyoknak. Ebben az évben biztosan lesz Thai chili szósz, és kókusz likőr...meg süti befőtt.
Advent második vasárnapjára sütöm meg a mézeskalácsot, és az unokákkal feldíszítjük. Ebből is kerül ide-oda díszítés és finom illata bejárja az egész házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!