Dekorációs tippek karácsonyra?
Hamarosan itt a karácsony,és még mindig nem tudom,hogy mivel dekoráljuk ki a lakást.
Szeretem előre megtervezni a dolgokat.
Az ételeket/sütiket elterveztem,viszont a lakás díszítésével minden évben gondban vagyok :D
Tudnátok nekem karácsonyi dekorációs tippeket adni?
A válaszokat nagyon szépen megköszönném!!! :)
És már csak 64 nap van hátra😊😊
Na, most jól kétségbe ejtettél.
Mondjuk én még halloween lázban égek, majd két hét múlva jön a karácsonyi díszítés, de nagyon fogy az idő... :)
Nézelődj pinteresten, baromi jó ötletek vannak, én mindig onnan inspirálódom.
Mi angyalhajat szoktunk lelógatni a bútorokról
Meg karácsonyi 'griland'dot szoktunk végig vezetni a bútorokon (szekrèny polc)
ajtóra angyalkát, rénszarvast, mikulást koszorút (mi papír lapos karácsonyfát teszünk a szobaajtókra csengővel)
hógömb gyertyatartó vagy valami kis dísz az asztalra
befőttesüvegből lehet gyertyatartót csinálni, én üvegfestékkel és szallaggal szoktam dekorálni
mosolygó mintás labdára ha kedved tartja tehetsz mikulássapkát és ott fog mosolyogni
égősor az igazi ;D rózsaszín kék zöld piros stb :)
És szerintetek az milyen ötlet,hogy a szobámba a függöny álványon végigvezetem az égősorokat+a polcomon.Aztán elhelyezek: fenyő,szegfűszeg illatú gyertyákat a lakás részeiben.lED fényeket tekerek az ajtókra,és az ágyam mellé.Az ablakokra pedig Hó sprayt fújok hópihés mintában? :)
Vagy változtassak rajta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!